Follow us

Το νέο clean beauty brand φαρμακείου που πρέπει να δοκιμάσεις

Συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης.

clinea

Το νέο clean beauty brand, Clinéa, το 1ο refillable skincare brand που μπαίνει δυναμικά στον τομέα της ομορφιάς, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης, δημιούργησε μοναδικά προϊόντα περιποίησης προσώπου που είναι αποτελεσματικά, ασφαλή και σέβονται το περιβάλλον.

Όλα τα προϊόντα clinéa, από τα καθαριστικά, μέχρι τους ορούς και τις κρέμες, δημιουργούνται κάτω από τις αυστηρές προϋποθέσεις μιας clean φιλοσοφίας ανάπτυξης προϊόντων, χρησιμοποιώντας μόνο συστατικά που σέβονται τόσο το δέρμα σου όσο και το περιβάλλον. Μάλιστα, με τις επαναγεμιζόμενες συσκευασίες clinéa, όταν τελειώνει το αγαπημένο σου προϊόν αντί να το ξαναγοράσεις, μπορείς να το ξαναγεμίσεις, εξοικονομώντας κάθε φορά -για σένα και τον πλανήτη- το 88% της συσκευασίας. Η εσωτερική κάψουλα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, ενώ τα σωληνάρια και τα μπουκαλάκια αποτελούνται από 51% και 100% ανακυκλωμένο πλαστικό αντίστοιχα.

Πρωταγωνιστής όλων των προϊόντων clinéa είναι το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters (4B INNOVATION). Με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη και εκχύλισμα κομπούχας που συμβάλλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος, οι 4 σειρές χαρίζουν υγιή και αναζωογονημένη επιδερμίδα ξαναγεμίζοντάς τη με ό,τι χρειάζεται.

Info
Βρες όλα τα προϊόντα clinéa στο φαρμακείο
www.clineacosmetics.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ