Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που κολακεύει κάθε μεσογειακή γυναίκα

Η ηθοποιός έκανε την πιο elegant και διακριτική αλλαγή στο look της.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Τον τελευταίο καιρό, η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, τόσο για επαγγελματικούς λόγους, όσο και για αναψυχή με φίλους της και, φυσικά, τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια. Ωστόσο, παρά το γεμάτο πρόγραμμά της, η ηθοποιός δεν παραλείπει να περιποιείται τον εαυτό της, όπως επιβεβαίωσε με την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στο κομμωτήριο. Η ίδια φαίνεται πως θέλησε να κάνει μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, η οποία αν και διακριτική, ήταν αρκετά κολακευτική.

Νάντια Μπουλέ | Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανανέωσε το hair look της, υιοθετώντας μία πιο σκούρα απόχρωση του καστανού. Παράλληλα, φαίνεται πως διάνθισε την κουπ της με layers, χαρίζοντάς στα μαλλιά της περισσότερο όγκο και κίνηση.

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που κολακεύει κάθε μεσογειακή γυναίκα

Το νέο "ζεστό", σοκολατί χρώμα στα μαλλιά σε συνδυασμό με το ελαφρύ φιλάρισμα, "φρέσκαραν" το look της, κάνοντας την ηθοποιό να δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ.

Αγνώριστη η Ελένη Βαΐτσου | Η τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της που ενθουσίασε τους followers της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ