Follow us

Healthy & glowy skin | Πες μας το skincare goal σου, να σου πούμε ποια κρέμα να πάρεις

Κάνε την σοφότερη επιλογή ώστε να επωφεληθείς πλήρως από τα skincare προϊόντα που θα αγοράσεις.

clinea Courtesy of clinéa

Είναι γεγονός ότι η αναζήτηση της κατάλληλης κρέμας δεν είναι μια τόσο εύκολη υπόθεση, όσο κι αν φαίνεται να ισχύει το αντίθετο. Απεναντίας, πρέπει κανείς να αφιερώσει χρόνο και κόπο στο να βρει εκείνη την κρέμα που να ταιριάζει στην επιδερμίδα αλλά και στις ανάγκες του. Σε αντίθετη περίπτωση, μάλλον ρισκάρει να μη δει απολύτως κανένα αποτέλεσμα από την εφαρμογή, τη στιγμή που θα μπορούσε να είχε επωφεληθεί πλήρως από το σωστό για τον ίδιο skincare προϊόν.

Φυσικά, η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά, που καλύπτει στην κυριολεξία και την παραμικρή ανάγκη που μπορεί να έχει ένα άτομο, μπορεί να μπερδέψει καμιά φορά ακόμα και τον πιο έμπειρο. Σε αυτό το σημείο είναι που πρέπει να παρατηρήσεις καλά την επιδερμίδα σου για να διαπιστώσεις τι ανάγκη έχει: τη νιώθεις αφυδατωμένη, με μια αίσθηση τραβήγματος και ξηρότητας; Μήπως βλέπεις μια ακαθόριστη θαμπάδα και έλλειψη λάμψης; Μήπως από την άλλη παρατηρείς την εμφάνιση λεπτών γραμμών ή γραμμών που βαθαίνουν και γίνονται πιο έντονες με το πέρασμα του χρόνου; Όλα τα παραπάνω αποτελούν φυσιολογικές συνέπειες που προκύπτουν τόσο λόγω ηλικίας όσο και εξαιτίας περιβαλλοντικών συνθηκών. Η πρόκληση έγκειται στο γεγονός ότι καλείσαι να βρεις ένα brand που θα μπορεί να σου προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που θα αντιμετωπίζει όλες τις παραπάνω ανάγκες - και ακόμα περισσότερες.

Healthy & glowy skin | Πες μας το skincare goal σου, να σου πούμε ποια κρέμα να πάρεις

Εμείς ανακαλύψαμε πρόσφατα -και έχουμε ενθουσιαστεί!- το πρώτο refillable skincare brand, που μάλιστα είναι και ελληνικό. Ο λόγος για το clinéa, την καινοτόμα μάρκα που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης για να δημιουργήσει μοναδικά προϊόντα περιποίησης προσώπου που είναι αποτελεσματικά, ασφαλή και σέβονται το περιβάλλον.

Το clinéa προσφέρει αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, clean προσέγγιση στην περιποίηση και επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες. Το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 balance boosters πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα του brand προστατεύοντας τους τέσσερις βασικούς πυλώνες ισορροπίας του δέρματος. Μάλιστα, η αποτελεσματικότητα όλων των προϊόντων είναι εγγυημένη βάσει ειδικών κλινικών μελετών.

Το σημαντικότερο είναι ότι οι τέσσερις ολοκληρωμένες σειρές clinéa καλύπτουν βασικές ανάγκες της επιδερμίδας: τις ανάγκες για ενυδάτωση, για ανανέωση ή για ανάπλαση, για βελτίωση χρωματικού τόνου αλλά και για αντιγήρανση και λάμψη.

Έτσι, ανάλογα με το τι στόχο έχεις, και πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία σου, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα από τα εξής:

Αν νιώθεις αφυδατωμένη την επιδερμίδα σου και επιθυμείς πλήρη ενυδάτωση...

...τότε η Water Crush είναι για σένα. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα-gel προσώπου με 3% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος και δροσιστικό νερό από αγγούρι, με πολύ ελαφριά υφή που θα προκαλέσει κυριολεκτικά μια έκρηξη νερού στην επιδερμίδα σου. Κυκλοφορεί και με αντηλιακό δείκτη προστασίας (SPF).

clinea

Αν ψάχνεις μια κρέμα με αντιγηραντική δράση αλλά και ιδιότητες λάμψης...

... η Reset & Glow είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς. Με 4% σύμπλοκο νιασιναμίδης, superberries, αυτή η βελούδινη sorbet κρέμα θα χαρίσει στο δέρμα σου ενέργεια και αντιγηραντική φροντίδα. Μειώνει ρυτίδες και πανάδες, βελτιώνει την ελαστικότητα, επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα.

clinea

Αν τώρα αναζητάς μια κρέμα που, εκτός από αντιγηραντικές ιδιότητες, θα χαρίσει και άμεση λάμψη στην επιδερμίδα σου....

...τότε η Tint n' Glow είναι η κρέμα που θα σου χαρίσει ακριβώς αυτά, και ακόμα περισσότερα. Πρόκειται για μια κρέμα ενίσχυσης της λάμψης με 4% σύμπλοκο νιασιναμίδης και τζίντζερ που περιέχει ένα διακριτικό, περλέ χρώμα. Η ελαφριά gel υφή της κάνει την εφαρμογή της ακόμα πιο άνετη, ενώ το αποτέλεσμα είναι μια διάφανη χρωματική κάλυψη. Κατάλληλη για χρήση στην καθημερινότητα, μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και το foundation σου.

clinea

Τέλος, αν θες μια κρέμα για τη νυχτερινή περιποίησή σου, έχεις δύο φανταστικές επιλογές:

#1. Τη Sleeping Spa, μια κρέμα-μάσκα de-stress νυκτός σε μορφή βελούδινου, πλούσιου balm με 3% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος, έλαιο CBD και μελατονίνη. Λιώνει με τη θερμοκρασία του δέρματος προσφέροντας απαράμιλλη ενυδάτωση και άνεση ενώ ενυδατώνει άμεσα για έως και 48ώρες, καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα σου. Δρα στην ουσία ενώ κοιμάσαι βοηθώντας στην ενίσχυση των μηχανισμών ανάπλασης του δέρματος τη νύχτα.

clinea

#2. To Moonlight Glow, ένα Gel-in balm νύχτας για λάμψη και αναζωογόνηση με 4% σύμπλοκο νιασιναμίδης, τζίντζερ και BHA. Βελτιώνει την ελαστικότητα, επαναφέρει τη λάμψη, μειώνει τις δυσχρωμίες.

clinea

Αν, λοιπόν ανυπομονούσες κι εσύ να δοκιμάσεις το νέο clean beauty brand για το οποίο μιλούν όλοι, τώρα ξέρεις και με ποια προϊόντα να κάνεις την αρχή.

Ανακάλυψε όλα τα καινοτόμα προϊοντα clinéa στο clineacosmetics.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ