Follow us

Αυτές είναι οι 3 beauty συνήθειες που υιοθετούν πιστά οι Ισπανίδες κάθε ηλικίας

Όλα όσα έμαθα στο πρόσφατο ταξίδι μου στη Μαδρίτη.

Penelope Cruz Splash News/Ideal Image

Πρόσφατα βρέθηκα στην Ισπανία για διακοπές και σαν γνωστή beauty addict δεν μπορούσα παρά να "παρακολουθώ" τις Ισπανίδες, καταγράφοντας τις συνήθειες ομορφιάς, που πιθανόν κρύβονται πίσω από την αδιαμφισβήτητη μεσογειακή ομορφιά τους. Ιδού όλα όσα είδα στους δρόμους της Μαδρίτης και με εντυπωσίασαν:

Monica Bellucci | Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Έχουν πάντα μαζί τους ένα water mist

Το καλοκαίρι η θερμοκρασία στην Ισπανία αγγίζει παραδοσιακά τους 35 ή ακόμα και τους 40+ βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από το ότι η ζέστη είναι πραγματικά πολύ έντονη, η επιδερμίδα ταλαιπωρείται. Για να δροσιστούν, αλλά και να καταπραΰνουν την επιδερμίδα τους, οι Ισπανίδες έχουν πάντα μαζί τους ένα σπρέι νερού, το οποίο χρησιμοποιούν αρκετές φορές μέσα στη μέρα, όσο περπατούν στο δρόμο, ψωνίζουν ή περιμένουν το μετρό ή το λεωφορείο.

7 κρέμες προσώπου που κάνουν θαύματα για τις βαθιές ρυτίδες

Εφαρμόζουν αντηλιακό κάθε πρωί

Σε αντίθεση με τις περισσότερες Ελληνίδες, οι Ισπανίδες έχουν κατανοήσει πλήρως το πόσο σημαντική είναι η προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο. Έτσι είναι εξαιρετικά συνεπείς με την εφαρμογή του αντηλιακού κάθε πρωί έτσι ώστε να προστατεύσουν την επιδερμίδα τους τόσο από τα εγκαύματα, όσο κι από τη φωτογήρανση και τον καρκίνο.

Ανανεώνουν το αντηλιακό μέσα στη μέρα

Κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο ταξίδι μου είναι ότι οι Ισπανίδες εκτός από το ότι εφαρμόζουν αντηλιακό κάθε πρωί, είναι πολύ συνεπείς και στην ανανέωσή του κατά τη διάρκεια της μέρας. Αν επισκεφθείς την Βαρκελώνη, την Μαδρίτη, το Τολέδο, τη Βαλένθια ή οποιαδήποτε άλλο τουριστικό προορισμό της χώρας, είναι σίγουρο ότι θα δεις Ισπανίδες να εφαρμόζουν αντηλιακό τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα τους έξω στο δρόμο -και μπράβο τους!

7 αντηλιακά στικ που κάνουν την προστασία από τον ήλιο παιχνιδάκι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ