Follow us

Τα καλύτερα αντηλιακά σπρέι προσώπου που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Για on the go προστασία ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ.

αντηλιακό σπρέι προσώπου Istock Photo

Αν ψάχνεις πώς μπορείς να ανανεώνεις την ασπίδα προστασίας σου απέναντι στον ήλιο κατά τη διάρκεια της μέρας, ένα αντηλιακό σπρέι προσώπου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Μπορεί ως βασική παροχή προστασίας από τις ακτίνες UV, μια αντηλιακή κρέμα να είναι η καλύτερη επιλογή, ωστόσο το αντηλιακό σπρέι προσώπου, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα -ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ- αποτελεί την ιδανική λύση για όταν βρίσκεσαι on the go. Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις εκείνο που θα κερδίσει μια θέση στην τσάντα σου. Μερικές από τις καλύτερες επιλογές βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά σου, στο φαρμακείο.

Director's Choice | Τα καλύτερα αντηλιακά σπρέι προσώπου στο φαρμακείο

Luxurious SunCare SPF50 Antioxidant Sunscreen Invisible Spray for Face and Body, Intermed

Luxurious SunCare SPF50 Antioxidant Sunscreen Invisible Spray for Face and Body, Intermed

Αυτό το διάφανo spray μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και γρήγορα σε πρόσωπο και σώμα, δημιουργώντας έναν υδρόφοβο φραγμό. Η αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από την οξειδωτική φθορά και βελτιώνει την υφή του χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Vinosun Protect Invisible High Protection Spray SPF50, Caudalie

Vinosun Protect Invisible High Protection Spray SPF50, Caudalie

Το Invisible High Protection Spray SPF50 προστατεύει αποτελεσματικά το πρόσωπο και το σώμα από τις ακτίνες UVA/UVB ενώ παράλληλα προσφέρει αντιοξειδωτική δράση στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Η λεπτόρρευστη υφή του, που γίνεται αόρατη, απορροφάται γρήγορα και αφήνει ένα διακριτικό καλοκαιρινό άρωμα στην επιδερμίδα. 

Silky Mist SPF30, Avène

Silky Mist SPF30, Avène

Διάφανο και με υφή που δεν κολλάει, το Silky Mist SPF30 προσφέρει βέλτιστη προστασία από τις UVB-UVA, ενώ αφήνει ένα βελούδινο τελείωμα που αναδεικνύει το δέρμα.

SunScreen On The Move SPF50, Frezyderm

SunScreen On The Move SPF50, Frezyderm

Κατάλληλο για χρήση ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ, το SunScreen On The Move SPF50 προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων, ενυδατώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό, χαρίζοντας παράλληλα μία αίσθηση πούδρας.

Anthelios Anti-Brillance Mist SPF50, La Roche-Posay

Anthelios Anti-Brillance Mist SPF50, La Roche-Posay

Με πολύ ελαφριά -σχεδόν αόρατη- υφή, το Anthelios Anti-Brillance Mist SPF50 προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και ματ αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ