Follow us

Αποχαιρετώντας το ξανθό | Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στα μαλλιά της, 4 μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Το στιγμιότυπο από το κομμωτήριο.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Με αλλαγές φαίνεται πως ξεκίνησε ο Αύγουστος για την Ιωάννα Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, "λέγοντας αντίο" στο κατάξανθο χαρακτηριστικό της hair look.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι πιο ξανθιά από ποτέ | Η άκρως καλοκαιρινή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Ιωάννα Μαλέσκου επισκέφθηκε το αγαπημένο της κομμωτήριο κι επέλεξε να αφήσει τη ρίζα των μαλλιών της να κατέβει αρκετά, με αποτέλεσμα να έρθει στην επιφάνεια το φυσικό της χρώμα μαλλιών. Η ίδια φαίνεται πως θέλησε να "σπάσει" λίγο το ξανθό της χρώμα κάνοντάς το να μοιάζει πιο φυσικό και όχι τόσο bold.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου δε δίστασε να ρωτήσει τους followers της πώς τους φαίνεται το νέο της look, θέτοντάς τους το ερώτημα αν την προτιμούν με ρίζα ή χωρίς.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ με το πιο hot-right-now χτένισμα για κοντά μαλλιά

Δες το νέο hair look της:

Αποχαιρετώντας το ξανθό | Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στα μαλλιά της, 4 μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ