Follow us

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με το νεανικό χτένισμα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κι εσύ στην παραλία

Κομψό, εύκολο, πρακτικό και πολύ κολακευτικό.

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί Instagram

Εκτός από ένα εντυπωσιακό μαγιό, μια όμορφη τσάντα θαλάσσης και σαγιονάρες, μια εμφάνιση στην παραλία για να είναι πραγματικά ολοκληρωμένη, θα πρέπει να συνοδεύεται κι από ένα άψογο χτένισμα. Ως fashion expert, η Ζενεβιέβ Μαζαρί το ξέρει πολύ καλά αυτό. Για την πιο πρόσφατη καλοκαιρινή της εξόρμηση βρήκε λοιπόν το πλέον ιδανικό χτένισμα, το οποίο όχι μόνο κάνει την παραμονή στην παραλία πιο εύκολη και ευχάριστη για εκείνη και τα μαλλιά της, αλλά παράλληλα δίνει έξτρα πόντους στιλ στην εικόνα της.

Beat the heat | Η Βίκυ Καγιά με το beach ready χτένισμα που κάνει θραύση στα social media

Όπως θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί, η παρουσιάστρια του First Dates μάζεψε τα μαλλιά της ψηλά σε μία sleek αλογοουρά-πλεξούδα. Τα braided ponytails αποτελούν μια εύκολη και πρακτική λύση για την παραλία, αφού ακόμα κι αν βραχούν τα μαλλιά, το χτένισμα μένει αναλλοίωτο.

Κατερίνα Καινούργιου | Το νέο αγαπημένο της gloss χαρίζει τα πιο juicy χείλη χωρίς να κολλάει

Missbloom's Tip: Πλέξε τα μαλλιά σου όσο είναι ακόμα βρεγμένα από το νερό της θάλασσας. Το αλατόνερο θα ενισχύσει την υφή τους με αποτέλεσμα όταν λύσεις αργότερα την πλεξούδα, να έχεις τα πιο όμορφα, επιμελώς ατημέλητα beach waves.

Δες το hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ