Follow us

Βασίλισσα Letizia | Η φυσική (και εντελώς ανέξοδη) αντιγηραντική μέθοδος που εμπιστεύεται για νεανική επιδερμίδα

Το royal beauty hack που τη βοηθά να μεγαλώσει όμορφα.

Letizia Splash News / Ideal Image

Άνετα θα μπορούσαμε να πούμε ότι το "aging gracefully" είναι μια νέα τάση στο skincare που αναφέρεται σε όλες εκείνες τις κινήσεις που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να μεγαλώσει όμορφα. Και με το παραπάνω εννοούμε το εξής: όχι μόνο να αποδεχτεί το γεγονός ότι μεγαλώνει, όπως συμβαίνει φυσιολογικά με όλους τους ανθρώπους, αλλά και να αγαπήσει τον εαυτό και την εικόνα της με όποιο σημάδι φέρνει ο χρόνος στην εμφάνισή της. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να πετύχεις όλα τα παραπάνω, χωρίς να μιλάμε απαραιτήτως για botox και άλλες επεμβατικές θεραπείες.

Η βασίλισσα Letizia είναι μια από τις πιο διάσημες (και με ισχυρή επιρροή) γυναίκες του πλανήτη που, ευτυχώς για εμάς, αποδέχεται όλα τα σημάδια του χρόνου χωρίς να προσπαθεί να τα κρύψει με μανία. Τρανή απόδειξη το γεγονός ότι δεν έχει βάψει τα γκρίζα που έχουν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή τους στα μαλλιά της - απεναντίας, τα έχει εντάξει στο στιλ της αναδεικνύοντάς τα με περηφάνια.

Παρομοίως, είναι γνωστό ότι η γαλαζοαίματη δεν προτιμά τις επεμβατικές θεραπείες και τα ενέσιμα στο ιατρείο, δίνοντας προτεραιότητα στον σωστό τρόπο ζωής αλλά και στο κατάλληλο και εντατικό skincare, που τη βοηθούν σημαντικά να διατηρεί τη λάμψη και τη νεανικότητα στην επιδερμίδα της. Φυσικά, τα γονίδια αλλά και το γεγονός ότι έχει λιπαρό δέρμα (που, ως γνωστόν, αργεί περισσότερο να "σπάσει"), είναι παράγοντες που της δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα, τίποτα ωστόσο δεν θα την έσωζε αν δεν τηρούσε μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ