Follow us

H Ελένη Τσολάκη ακολούθησε το genius hack των Γαλλίδων για να δείχνουν φρέσκιες

Δες το hack του ενός λεπτού.

MissBloom TEAM
Ελένη Τσολάκη Instagram

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι ακριβώς κάνουν στο πρόσωπό τους οι Γαλλίδες και δείχνουν τόσο κομψές, όμορφες και λαμπερές, χωρίς ίχνος κούρασης; Με λίγα λόγια, ποιο είναι το μικρό μυστικό τους για να δείχνουν πάντοτε φρέσκιες, κάτι το οποίο συμβάλλει με τη σειρά του σε μια πιο νεανική όψη.

Δεν πρόκειται για κανένα groundbreaking μυστικό ομορφιάς ή καμία πανάκριβη κρέμα προσώπου (αν και το σωστό skincare σίγουρα παίζει πρωταρχικό ρόλο, πάντοτε συνδυαστικά και με άλλους παράγοντες). Θα εκπλαγείς μάλιστα αν σου πούμε ότι αφορά ένα μόνο καλλυντικό που εφαρμόζουν και σίγουρα το έχεις κι εσύ στο νεσεσέρ σου. Ο λόγος για το lip gloss, και μάλιστα το διάφανο χωρίς καθόλου (ή με διακριτικό ροζ) χρώμα.

Χωρίς μακιγιάζ στις διακοπές | 10 διάσημες Ελληνίδες που απαρνήθηκαν το foundation φέτος το καλοκαίρι

Ναι, ένα clear gloss μπορεί να κάνει θαύματα, όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα έχει γίνει το πιο viral προϊόν στα social media, αφού οι τάσεις το θέλουν να πρωταγωνιστεί στο μακιγιάζ μας με κάθε τρόπο. Πέρα από την κλασική χρήση του στα χείλη, πλέον εφαρμόζεται και ως προϊόν λάμψης αντικαθιστώντας το highlighter, ενώ έχει αρχίσει να παίρνει τη θέση ακόμα και της σκιάς ματιών, αφού πολλές κοπέλες υιοθετούν τα πολύ δημοφιλή glossy lids που πρότειναν και οι σχεδιαστές.

Γενικά, η λάμψη είναι κάτι που θέλουμε τόσο στο πρόσωπο και στο σώμα μας όσο και στα μαλλιά και τα νύχια (βλ. lip gloss nails), και φέτος της έχει δοθεί ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα. Τώρα το πώς ένα gloss χαρίζει αυτή τη νεανική, ξεκούραστη όψη εξηγείται ως εξής: τα πολύ βαμμένα χείλη, με έντονες αποχρώσεις και περίγραμμα, τείνουν να μεγαλώνουν μια γυναίκα, κάνοντας το μακιγιάζ να δείχνει "βαρύ". Αντιθέτως, τα διάφανα χείλη δείχνουν πάντα δροσερά και girly, παραπέμποντας σε look μαθήτριας - σκέψου άλλωστε ότι το gloss είναι και το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που αποκτά μια έφηβη.

Παρατηρώντας λοιπόν τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Τσολάκη, στις οποίες ποζάρει με πολύ διακριτικό έως ανύπαρκτο μακιγιάζ και διάφανο gloss, διαπιστώνουμε ότι όσα είπαμε ισχύουν και με το παραπάνω. Εξάλλου, πάντα ένα άβαφο πρόσωπο "αφαιρεί" χρόνια από την εμφάνιση μιας γυναίκας.

Δες τις φωτογραφίες:

H Ελένη Τσολάκη ακολούθησε το genius hack των Γαλλίδων για να δείχνουν φρέσκιες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ