Follow us

Χωρίς μακιγιάζ στις διακοπές | 10 διάσημες Ελληνίδες που απαρνήθηκαν το foundation φέτος το καλοκαίρι

Οι celebrities που είπαν "όχι" στο μακιγιάζ στις διακοπές τους και έδειξαν άφοβα το "γυμνό" τους πρόσωπο.

Ελένη Βουλγαράκη Instagram

Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι όλα (θέλουμε να) είναι πιο ανάλαφρα: από το πώς περνάμε την καθημερινότητα μέχρι πώς θα είναι η εμφάνισή μας. Και σε ό,τι αφορά την τελευταία, πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται την περίσταση για να κάνουν ένα διάλειμμα από τα συνεχόμενα μανικιούρ - μακιγιάζ - styling στα μαλλιά, με ξεκάθαρα θετικά αποτελέσματα.

Bare nails | 8 διάσημες Ελληνίδες που υιοθέτησαν το "γυμνό" μανικιούρ στις διακοπές τους

Και ειδικότερα για το μακιγιάζ, έχει παρατηρηθεί ότι όσο πιο χαλαρό (έως και ανύπαρκτο) είναι, τόσο πιο όμορφο και νεανικό δείχνει το πρόσωπο. Εξάλλου, το καλοκαίρι δεν χρειαζόμαστε και πολλά για να λάμψουμε: μια καλή ενυδατική κρέμα και το αντηλιακό μας, λίγο ρουζ ή μπρόνζερ και ένα lip gloss είναι συνήθως αρκετά. Μάλιστα, πολλές γυναίκες ξεχνούν για λίγους μήνες και το foundation, ένα προϊόν που ναι μεν μπορεί να κάνει θαύματα (όταν χρησιμοποιείται σωστά), όμως το καλοκαίρι βαραίνει συνήθως την επιδερμίδα, με αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο ορισμός της "Old Money" αισθητικής | 10 αρώματα που θα σε κάνουν να μυρίζεις "αριστοκρατικά"

Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν και μερικές από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες, που φέτος το καλοκαίρι δεν φοβήθηκαν να ποζάρουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποκαλύπτοντας ένα "γυμνό" πρόσωπο που όμως έλαμπε από υγεία. Δεν ήταν λίγες εκείνες που δημοσίευσαν πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, εντελώς άβαφες και χωρίς κανένα φίλτρο, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τη φυσική ομορφιά τους. Και είναι απελευθερωτικό να βλέπουμε γυναίκες να φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ, αναδεικνύοντας το πραγματικό τους πρόσωπο - πόσο μάλλον όταν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάποιες γυναίκες να είναι μονίμως βαμμένες και αψεγάδιαστες, για επαγγελματικούς σκοπούς.

Χωρίς φίλτρα, χωρίς μακιγιάζ | 5 Ελληνίδες άνω των 50 που μεγαλώνουν όμορφα

Σε κάθε περίπτωση, οι συγκεκριμένες Ελληνίδες αποθεώνονται κάθε φορά όταν αναδεικνύουν το "γυμνό" τους δέρμα. Δες παρακάτω ποιες είναι:

Μαρία Ναυπλιώτου

Δούκισσα Νομικού

Βίκυ Καγιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κατερίνα Καινούργιου

Ελένη Βουλγαράκη

Κλέλια Ανδριολάτου

Χωρίς μακιγιάζ στις διακοπές | 10 διάσημες Ελληνίδες που απαρνήθηκαν το foundation φέτος το καλοκαίρι

Ελεονώρα Μελέτη

Μαρία Σολωμού

Σίσσυ Χρηστίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ