Follow us

5 primers προσώπου νέας γενιάς που κάνουν πολλά παραπάνω από το να χαρίζουν απλά μια τέλεια βάση

Όταν το skincare συνδυάζεται με το makeup.

primer προσώπου Splash News/Ideal Image

Το primer προσώπου είναι ίσως το πιο παρεξηγημένο προϊόν ομορφιάς. Λίγες γυναίκες το έχουν εντάξει στη ρουτίνα τους, ενώ ακόμα λιγότερες γνωρίζουν ποιος είναι ακριβώς ο λόγος ύπαρξής του. Έχουμε μια αρκετά καλή θεωρία γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό...

Αυτά είναι τα 5 πιο κολακευτικά ρουζ για μελαχρινές

Τα πρώτα primer προσώπου που λανσαρίστηκαν στην αγορά ήταν αρκετά παχύρρευστα και κολλώδη, με φόρμουλες γεμάτες σιλικόνες και με αποκλειστικό στόχο τους να λειάνουν την επιδερμίδα και να κάνουν το μακιγιάζ να "κολλήσει" καλύτερα πάνω της. Οι φόρμουλες αυτές ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

7 κρέμες προσώπου που κάνουν θαύματα για τις βαθιές ρυτίδες

Τα primer προσώπου νέας γενιάς είναι αρκετά πιο λεπτόρρευστα και περιέχουν πληθώρα δραστικών συστατικών με στόχο όχι απλά να δημιουργήσουν μια αψεγάδιαστη βάση για το μακιγιάζ, αλλά και να περιποιηθούν την επιδερμίδα. Μερικά από τα πιο δημοφιλή actives που απαντώνται στις συνθέσεις τους είναι η βιταμίνη C, το υαλουρονικό οξύ και η νιασιναμίδη με στόχο την ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας, την ενυδάτωσή της και την απάλυνση της όψης των πόρων.

Ακολουθούν 5 από εκείνα που έχουμε ξεχωρίσει κι αξίζει πραγματικά να εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα σου:

Director's Choice | Τα 5 καλύτερα νέα primer προσώπου

Always An Optimist Illuminating Primer, Rare Beauty (sephora.gr)

Always An Optimist Illuminating Primer, Rare Beauty (sephora.gr)

Αυτό το primer προσώπου με βάση το νερό που δεν περιέχει σιλικόνη, ψύχεται κατά την επαφή ενώ λειαίνει, ενυδατώνει και δίνει λάμψη. Η ανάλαφρη φόρμουλά του διαθέτει ιδιαίτερα λεπτά μαργαριτάρια για άμεση λάμψη, αλλά κι ένα βοτανικό μίγμα λωτού, γαρδένιας και λευκού νούφαρου, το οποίο βοηθά στο να απαλύνει και να καταπραΰνει το καταπονημένο δέρμα.

Face Freezie Cooling Primer+Moisturizer, NYX Professional Makeup

Face Freezie Cooling Primer+Moisturizer, NYX Professional Makeup

Εμπλουτισμένο με Snow Mushroom και Νιασιναμίδη, αυτό το υβριδικό προϊόν χαρίζει έως 24ωρες ενυδάτωση και μια απαλή αίσθηση δροσιάς, ενώ παράλληλα λειαίνει την επιδερμίδα προετοιμάζοντάς την για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Wild Rose Natural Glow Primer, KORRES (στα φαρμακεία)

Wild Rose Natural Glow Primer, KORRES (στα φαρμακεία)

Το υβριδικό primer της σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο περιέχει πέρλες αντανάκλασης φωτός και Βιταμίνη Super C για ενισχυμένη ενυδάτωση, άμεση φωτεινότητα και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας. Δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ, βελτιώνει αισθητά την εφαρμογή και διάρκειά του χαρίζοντας όψη υγείας και φυσικής λάμψης.

Banana Bright Face Primer Brightening Vitamin C Primer, Ole Henriksen (sephora.gr)

Banana Bright Face Primer Brightening Vitamin C Primer, Ole Henriksen (sephora.gr)

Με βιταμίνη C και χρωστικές εμπνευσμένες από την πούδρα banana powder, αυτό το primer προσώπου προσφέρει μια δροσερή, υγιή λάμψη, είτε εφαρμόζεται μόνο του, είτε κάτω από το μακιγιάζ είτε από πάνω ως highlighter. Επίσης, λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων δημιουργώντας έναν ιδανικό καμβά για τη δημιουργία ενός αψεγάδιαστου μακιγιάζ.

Pore·remedy™ Primer Smoothing Primer, Dr.Jart (sephora.gr)

Pore·remedy™ Primer Smoothing Primer, Dr.Jart (sephora.gr)

Εμπλουτισμένο με πανθενόλη, αυτό το primer προσώπου λειαίνει αμέσως την υφή της επιδερμίδας κι απαλύνει την όψη των πόρων, ενώ παράλληλα θωρακίζει την υγρασία και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ