Follow us

Τα styling tools που θα σου χαρίσουν τα πιο εντυπωσιακά hairstyles

Τα must-haves για την επιστροφή στην καθημερινότητα με στιλ.

μαλλια Istock Photo

Η επιστροφή στο γραφείο, στη δουλειά και στο σχολείο απαιτεί νέα, εντυπωσιακά χτενίσματα, που θα χαρίσουν έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητα. Η σειρά συσκευών styling της Dyson θα γίνει ο καθημερινός σου σύμμαχος στον αγώνα σου για άψογες εμφανίσεις.

Τα styling tools που θα σου χαρίσουν τα πιο εντυπωσιακά hairstyles

Για ανάλαφρες και παιχνιδιάρικες μπούκλες και για πλούσια μαλλιά σε όγκο, η συσκευή Dyson Airwrap είναι αυτό που χρειάζεσαι. Χρησιμοποίησε τις κυλινδρικές βούρτσες (30 mm ή 40mm) ανάλογα το σχήμα που θέλεις να δώσεις για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και μάλιστα χωρίς φθορά χάρη στο ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης και τον ειδικό αισθητήρα που ανιχνεύει τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές / ανά δευτερόλεπτο.

dyson haircare

Το σεσουάρ μαλλιών Dyson Supersonic TM από την άλλη είναι το πλέον ιδανικό για τα ατίθασα μαλλιά. Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, το νέο εξάρτημα Flyaway αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda, παραδίδοντας ένα λείο, επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι -φυσικά χωρίς φθορά.

Τώρα για τέλειο ίσιωμα, το Corrale™ straightener είναι must. Αποτελεί το πρώτο στο είδος του ισιωτικό με εύκαμπτες πλάκες οι οποίες παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη επιβάρυνση στα μαλλιά, 50% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας και καθόλου φριζάρισμα.

dyson haircare

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 30 λεπτά ασύρματο με θερμική απόδοση αντίστοιχη με εκείνη του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, ενώ μπορεί να επαναφοριστεί πλήρως σε 70 μόλις λεπτά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ