Follow us

Η Έλενα Χριστοπούλου έβαψε τα νύχια της στο πιο φωτεινό χρώμα για τη μεταβατική αυτή εποχή

Το μανικιούρ που άνετα μπορείς να κάνεις και το φθινόπωρο, αναδεικνύοντας το μαύρισμά σου.

MissBloom TEAM
Έλενα Χριστοπούλου Instagram

Νέα σεζόν, νέα εμφάνιση για την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αποφάσισε να ανανεωθεί πλήρως ενόψει του φθινοπώρου που φαίνεται να μπήκε για τα καλά στις ζωές μας.

Μετά το αναπάντεχο (και ultra modern) κούρεμα που υιοθέτησε πριν μόλις λίγες μέρες, ενθουσιάζοντας το κοινό της, αποφάσισε να κάνει άλλη μια ιδιαίτερη επιλογή, αυτή τη φορά για το μανικιούρ της.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ | Το ολοκαίνουριο κούρεμα της Έλενας Χριστοπούλου είναι ό,τι πιο μοντέρνο θα δεις σήμερα

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου διάλεξε ένα πολύ φωτεινό γαλάζιο για τα νύχια της, που όσο να' ναι, δεν ανήκει στις στάνταρ φθινοπωρινές αποχρώσεις που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες με το που μπει ο Σεπτέμβρης - αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν τέτοιες. Το λαμπερό γαλάζιο με το οποίο έβαψε τα μακριά, οβάλ νύχια της είναι περισσότερο συνδεδεμένο με καλοκαίρι και διακοπές. Κι όμως, σε εκείνη έδειξε σούπερ κομψό αλλά και επίκαιρο, ενώ μας μετέφερε μερικά ακόμα καλοκαιρινά vibes.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Μπέττυ Μαγγίρα | Έκανε το κούρεμα που χαρίζει πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση

Με λίγα λόγια, όσο καλοκαιρινό κι αν φαίνεται, το bright blue στο μανικιούρ μπορεί άνετα να φορεθεί και τον Σεπτέμβρη, αποτελώντας μια πολύ καλή ιδέα μανικιούρ για τη μεταβατική αυτή εποχή - ενώ θα δείχνει τέλειο αν είσαι ακόμα μαυρισμένη.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ