Follow us

Ξέχασε τα glazed donut nails | Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια

Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν τα oyster nails ήταν το next big thing στα νύχια.

τάση στα νύχια 2023 Splash News/Ideal Image

Δεν ξέρουμε αν κάνει εκείνη τα reposts των φωτογραφιών της στο προφίλ του Justin Bieber στο Instagram ή αν όντως κάνει bullying στην Selena Gomez, όπως λένε τα TikTok girlies, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι είναι η πιο επιδραστική celebrity σε ό,τι αφορά τα νύχια. Ο λόγος φυσικά για την Hailey Bieber, η οποία κρύβεται πίσω από ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων ετών, τα glazed donut nails και κάτι μας λέει πως θα κρύβεται και πίσω από τη νέα μεγάλη τάση στα νύχια για το 2023.

Quiet Luxury | Τα φθινοπωρινά χρώματα νυχιών που αποπνέουν "ήσυχη πολυτέλεια"

Oyster Nails | Η νέα μεγάλη τάση στα νύχια για το 2023

Ανεβάζοντας μια νέα mirror selfie της στο προφίλ της στο Instagram, η Hailey Bieber έδειξε στους ακόλουθούς της ένα από τα πιο αγαπημένα της φθινοπωρινά outfit, ένα oversized vichy σετ, αλλά και το ολοκαίνουριο μανικιούρ της.

Ξέχασε τα glazed donut nails | Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια

Τα λεγόμενα oyster nails, τα οποία προτείνει για τη νέα σεζόν, έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τα glazed donut nails, που προκάλεσαν φρενίτιδα στον κόσμο της ομορφιάς την περασμένη χρονιά, αλλά είναι αρκετά πιο natural-looking.

τάση στα νύχια 2023

Πρόκειται για νύχια βαμμένα με ένα ημιδιάφανο γυαλιστερό γκρι βερνίκι, τα οποία έχουν τη "μαγεία" του chrome trend στην πιο ήπια και λιγότερο οπάκ εκδοχή του. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό, οικείο και ταυτόχρονα αναπάντεχο.

Για να υιοθετήσεις την τάση, βάψε τα νύχια σου με μία στρώση από ένα ανοιχτόχρωμο γκρι βερνίκι, πριν περάσεις από πάνω μια chrome σκόνη. Ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με ένα extra glossy top coat.

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε το πιo chic πεντικιούρ του φθινοπώρου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ