Follow us

Τα 6 πιο δημοφιλή γυναικεία αρώματα, σύμφωνα με το Chat GPT

Ποια είναι τα αρώματα με τις περισσότερες αναζητήσεις, που προτιμώνται από τις γυναίκες διαχρονικά; Το αγαπημένο chatbot μάς δίνει την απάντηση.

hair iStock

To ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) παίζει σημαίνοντα ρόλο στην καθημερινότητά μας (και θα συνεχίσει να παίζει στο μέλλον) είναι γεγονός. Το Chat GPT έχει κάνει ήδη πάταγο - και είναι ένα μικρό μόλις δείγμα του τι μπορεί να πετύχει ο τομέας του Αrtificial Ιntelligence στη ζωή μας αλλά και πώς μπορεί να συμβάλλει θετικά σε όλους τους τομείς της.

Αρχικά, το θαυματουργό αυτό chatbot μπορεί να δώσει απαντήσεις σε ό,τι μπορείς να φανταστείς, πάντα φυσικά με μια μικρή επιφύλαξη στις πληροφορίες που παραθέτει. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει ερώτηση που δεν μπορεί να απαντήσει σαν να σου μιλάει πραγματικός άνθρωπος, ακόμα κι αν το μόνο που έχει να σου πει είναι ότι δεν γνωρίζει την απάντηση.

Εμείς το ρωτήσαμε ποια είναι τα πιο δημοφιλή γυναικεία αρώματα που αναζητούν διαχρονικά οι γυναίκες όταν ψάχνουν σε ποιο άρωμα να επενδύσουν. Και για άλλη μια φορά, η απάντησή του ήταν σχεδόν αποστομωτική.

Περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ