Follow us

Αυτά είναι τα κομψά φθινοπωρινά χρώματα που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για το πεντικιούρ τους

Οι αποχρώσεις που θα ταιριάξουν ιδανικά με τα πέδιλα της σεζόν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Μπορεί να έχουμε μπει αισίως στον Σεπτέμβρη, τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, ο καιρός ωστόσο μόνο μουντός και κρύος δεν είναι. Απεναντίας, το καλοκαίρι συνεχίζεται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να αποχωριστούμε τα πέδιλα, τα σανδάλια και τα peep-toe mules μας. Και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ότι και τα κάτω άκρα μας χρειάζονται περιποίηση αλλά και ένα καλό πεντικιούρ, με τα πιο hot χρώματα της σεζόν.

Εμείς ψάξαμε να δούμε τι χρώματα προτιμούν μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες celebrities, για να αντλήσουμε έμπνευση από τα δικά τους nail looks. Έτσι, οι Κατερίνα Καινούργιου, Βίκυ Καγιά, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Αθηνά Οικονομάκου είναι μερικές μόνο από τις διάσημες celebrities που συνεχίζουν να φορούν πέδιλα και ανοιχτά παπούτσια, οπότε προσέχουν ιδιαίτερα το πεντικιούρ τους.

Το mani-pedi της Δούκισσας Νομικού είναι ο ορισμός της "ήσυχης πολυτέλειας"

Το σκούρο κόκκινο ή μπορντό, το μπλε και το μαύρο ήταν οι επικρατέστες επιλογές, όπως ίσως θα περίμενες, μιας και αποτελούν τις κατεξοχήν φθινοπωρινές αποχρώσεις. Ωστόσο, είδαμε να "παίζει" και το λευκό, χρώμα που δεν είναι καθόλου απαγορευτικό τη μεταβατική αυτή εποχή, ενώ αναδεικνύει υπέροχα και το μαύρισμα.

Μπέττυ Μαγγίρα | Το χρώμα μαλλιών της ανήκει στις top τάσεις του φετινού φθινοπώρου

Δες τα χρώματα που επιλέγουν μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες:

Βίκυ Καγιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου

Αθηνά Οικονομάκου

Δούκισσα Νομικού

Δανάη Μπάρκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ