Follow us

Chrismpo is back | Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο κολακευτικό χρώμα μανικιούρ για κοντά νύχια

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στα social media πιο ανανεωμένη από ποτέ - και με το πιο hot μανικιούρ του φετινού φθινοπώρου.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Πιο φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ επέστρεψε στα social media η Χριστίνα Μπόμπα, μετά από πάνω από έναν μήνα απουσίας από το Instagram. H content creator, που είχε ανακοινώσει στις αρχές Αυγούστου ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τη δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες της και να χαλαρώσει πραγματικά στις διακοπές της, έκανε δυναμικό comeback αποδεικνύοντας ότι χρειάζεται ένα digital detox πού και πού - και μπορεί όντως να κάνει θαύματα στη διάθεσή μας.

Η Δούκισσα Νομικού με την πιο hot τάση μανικιούρ του φθινοπώρου - ιδανική για κοντά νύχια

Και η Χριστίνα Μπόμπα ήταν ακριβώς αυτό: σούπερ αναζωογονημένη και ξεκούραστη, πόζαρε χαμογελαστή στην καλοκαιρινή φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο προφίλ της, με το πιο ωραίο και κολακευτικό μανικιούρ.

Πιο αναλυτικά, η διάσημη influencer έβαψε τα νύχια της στο πιο hot χρώμα του φθινοπώρου, που δεν είναι άλλο από το μαύρο - μια απόχρωση που είναι τέλεια αν έχεις κοντά νύχια. Επιπλέον, το αποτέλεσμα ήταν ματ και όχι glossy, όπως συνηθίζεται στους περισσότερους παστέλ ή πιο ανοιχτόχρωμους τόνους. Περιττό να αναφέρουμε ότι το μαύρο (όπως και το σκούρο μπλε ή άλλες σκούρες αποχρώσεις) είναι οι Νο.1 προτιμήσεις σε χρώματα μανικιούρ και πεντικιούρ κι άλλων διάσημων Ελληνίδων.

Αυτά είναι τα κομψά φθινοπωρινά χρώματα που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για το πεντικιούρ τους

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ