Follow us

5 νέα αισθησιακά αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να γυρίζουν στο πέρασμά σου

Ό,τι πιο sexy μπορείς να φορέσεις αυτή τη σεζόν.

άρωμα Splash News/Ideal Image

Υπάρχει κάτι που να σου δίνει μεγαλύτερο confidence boost από το να περπατάς στο δρόμο κι όλοι να γυρίζουν να σε κοιτούν "μεθυσμένοι" απ' την εσάνς που αφήνεις στο πέρασμά σου; Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα νέα αρωματικά λανσαρίσματα της σεζόν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ακριβώς αυτό χάρη στις αισθησιακές κι άκρως θηλυκές νότες λουλουδιών, βανίλιας και μπαχαρικών που συνθέτουν τις εθιστικές εσάνς τους. Ιδού 5 από εκείνα που ξεχωρίσαμε:

Sì Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

Sì Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

Το νέο αισθησιακό chypre και κεχριμπαρένιο Sì έχει νότες από νέκταρ φραγκοστάφυλο, συμφωνία δαμασκηνού τριαντάφυλλου absolute και βελούδινου αιθέριου ελαίου αρτεμισσίας, βανίλιας Bourbon και μαύρο τσάι.

l’Or, Dior

l’Or, Dior

Οι νότες των absolute άνθους πορτοκαλιάς, γιασεμιού Grandiflorum και εκατόφυλλου τριαντάφυλλου κάνουν τη νέα εκδοχή του θρυλικού J’adore άκρως αισθησιακή και εθιστική.

 

Smoking Hot Eau de Parfum, Kilian Paris

Smoking Hot Eau de Parfum, Kilian Paris

Η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Kilian Paris είναι ένας ιδιαίτερος και σαγηνευτικός συνδυασμός από σπάνιας ποιότητας καπνό από το Kentucky, το οποίο αποτελεί τη βασική αρωματική νότα, ενισχυμένος από το επίμονο άρωμα sisha με γεύση μήλου και των έντονων σακχάρων της βανίλιας Bourbon. 

Gaultier Divine Eau De Parfum, Jean Paul Gaultier

Gaultier Divine Eau De Parfum, Jean Paul Gaultier

Φλοράλ και συγχρόνως γλυκό, με μια εσάνς αλμυρού αέρα, το Gaultier Divine υμνεί μία νέα εκδοχή της θηλυκότητας: πληθωρική, αισθησιακή, ελεύθερη και επιβλητικά κομψή.

Gucci Guilty Pour Femme Elixir De Parfum, Gucci

Gucci Guilty Pour Femme Elixir De Parfum, Gucci

Μυστηριώδες κι αισθησιακό, το Gucci Guilty Pour Femme Elixir De Parfum "ανοίγει" με νότες εσπεριδοειδών από περγαμόντο και μαντόρα. Οι μεσαίες νότες του αρώματος αναδεικνύουν τη λουλουδάτη συγχορδία της βιστέριας, της οποίας το πικάντικο άρωμα θυμίζει πασχαλιά και γαρίφαλο. Στο τέλος, εμφανίζεται η προκλητική και άγρια βανίλια Μαδαγασκάρης, η οποία προσδίδει στο άρωμα έναν εθιστικό χαρακτήρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ