Follow us

Σακούλες στα μάτια; 7 κρέμες για να πεις "αντίο" στα puffy eyes μια και καλή

Κράτα τις σακούλες μόνο για τα ψώνια!

κρέμα ματιών για σακούλες Splash News/Ideal Image

Είτε φας τρεις 8άδες sushi το βράδυ, είτε δεις μια δραματική ταινία, είτε χωρίσεις, είτε εχεις αϋπνίες, το επόμενο πρώι σε βρίσκει με μαθηματική ακρίβεια με πρησμένα μάτια. Για να μειώσεις το λεγόμενο puffy eyes effect δεν έχεις παρά να εντάξεις στην πρωινή skincare ρουτίνα σου μια κρέμα ματιών για σακούλες, που θα αναζωογωνήσει την περιοχή και θα μειώσει το οίδημα κάνοντας το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο, νεανικό και λαμπερό. Εμείς ψάξαμε, δοκιμάσαμε πολλές και τώρα σου παρουσιάζουμε εκείνες που όντως αξίζουν την προσοχή, αλλά και τα χρήματά σου:

Βαθύς καθαρισμός | 7 μάσκες για πιο ματ επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας χρήση

Director's Tip: Για μια έξτρα δόση δροσιάς το πρωί, αλλά και για να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο με τη μείωση του οιδήματος, αποθήκευσε την κρέμα ματιών σου στο ψυγείο έτσι ώστε να μπορείς να την εφαρμόζεις δροσερή. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε cryoballs, ένα παγωμένο face roller ή ένα κουτάλι που θα έχεις αφήσει στο ψυγείο για μερικά λεπτά για να κάνεις μασάζ στην περιοχή και να την τονώσεις.

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες ματιών για σακούλες

Cryo Recovery Eye Serum, Charlotte Tilbury (sephora.gr)

Cryo Recovery Eye Serum, Charlotte Tilbury (sephora.gr)

Εμπνευσμένος από την τεχνολογία πάγου υψηλής απόδοσης της κρυοθεραπείας και την τέχνη του βελονισμού του προσώπου, αυτός ο ορός ματιών δροσίζει, ξεπρήζει και ξυπνάει αμέσως την όψη των ματιών, καταπολεμώντας τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, το οίδημα και τους μαύρους κύκλους, ώστε η περιοχή να δείχνει αναζωογονημένη, πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο σφιγηλή.

All About Eyes, Clinique

All About Eyes, Clinique

Aυτή η εξαιρετικά ανάλαφρη κρέμα ματιών μειώνει τις σακούλες, το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές, ενώ μεγάλο της plus είναι και το γεγονός ότι βοηθά το μακιγιάζ να παραμένει σταθερό και να μην αλλοιώνεται. 

Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel, KORRES (στα φαρμακεία)

Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel, KORRES (στα φαρμακεία)

Εμπλουτισμένο με καφεϊνη κι ελληνικό γιαούρτι, αυτό το δροσερό gel ματιών έχει στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Μεγάλο του plus είναι φυσικά το μεταλλικό roll-on για ελαφρύ μασάζ και τόνωση.

Anti-Puff Stuff, clinéa (στα φαρμακεία)

Anti-Puff Stuff, clinéa (στα φαρμακεία)

Με υαλουρονικό οξύ, βιο-ενεργή καφεΐνη και τετραπεπτίδιο, η κρέμα Anti-Puff Stuff προσφέρει λάμψη και μειώνει την όψη από τις «σακούλες» για ένα πιο ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

Caffeine Eye Cream, The Inkey List (sephora.gr)

Caffeine Eye Cream, The Inkey List (sephora.gr)

Χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά της σε καφεΐνη, η Caffeine Eye Cream συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης νερού, και κατά συνέπεια στη μείωση του οιδήματος και των μαύρων κύκλων.

Ginzing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff, Origins

Ginzing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff, Origins

Εμπλουτισμένη με κόκκους καφέ, Panax Ginseng και βιταμίνη C, αυτή η ελαφρώς ιριδίζουσα κρέμα φωτίζει και αναζωογονεί τα μάτια, βοηθώντας να μειωθούν τα σημάδια κόπωσης για ένα φρέσκο, φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

De-Puffing Eye Cream, Radiant Professional

De-Puffing Eye Cream, Radiant Professional

Αυτή η ειδική φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με σύμπλεγμα πεπτιδίων που ενεργοποιούν μηχανισμούς εξουδετέρωσης των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων στην περιοχή των ματιών. Επιπλέον, επαναφέρει την ελαστικότητα και τη λάμψη στην περιοχή κι εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ