Follow us

Μαρία Ναυπλιώτου | Η αντιρυτιδική κρέμα ματιών με ρετινόλη που εμπιστεύεται - και είναι απαραίτητη σε κάθε γυναίκα άνω των 50

Η κρέμα ματιών που δεν κάνει ποτέ skip από την καθημερινή ρουτίνα της.

Μαρία Ναυπλιώτου NDP Photo Agency

Αν κάτι πρέπει να εντυπωθεί στο μυαλό όλων των γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας, αυτό είναι το πόσο σημαντική είναι η περιποίηση της επιδερμίδας μας, που οφείλουμε να ξεκινάμε από νωρίς - χωρίς υπερβολές φυσικά. Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια γυναίκα που έχει παραδεχτεί πολλές φορές πόσο σημαντική θεωρεί την περιποίηση της επιδερμίδας ώστε να είναι και να δείχνει, πρωτίστως, υγιής. Δεν αμελεί ποτέ το skincare ενώ επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα - και αυτό είναι ξεκάθαρο, αρκεί να ρίξεις απλά και μόνο μια ματιά στο (αψεγάδιαστο) πρόσωπό της.

Σε ό,τι αφορά τώρα την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, που ιδίως όσο μεγαλώνουμε πρέπει να γίνεται πιο εντατικά αλλά και με μεγάλη προσοχή, η γοητευτική ηθοποιός δηλώνει ότι δεν ξεχνά ποτέ να εφαρμόζει αντιρυτιδική κρέμα ματιών, όχι μόνο για να βελτιώσει την όψη των ρυτίδων και των γραμμών στο πόδι της χήνας, αλλά και για να χαρίσει φωτεινότητα και μια νότα ανανέωσης στο βλέμμα, ακόμα και τις ημέρες που η κούραση από τα ξενύχτια και τις πρόβες χτυπάει κόκκινο.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ