Follow us

5+1 Ελληνίδες celebrity μαμάδες προτείνουν τα πιο κομψά κουρέματα για γυναίκες άνω των 50

Οι μαμάδες των Ελληνίδων celebrities που ξεχωρίζουν για τα stylish hair looks τους.

MissBloom TEAM
Γεωργία Οικονομάκου NDP

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τις στυλιστικές επιλογές των αγαπημένων μας Ελληνίδων celebrities, τώρα όμως βλέπουμε από που προήλθε η αγάπη για τη μόδα και η κομψότητά τους. Είτε πρόκειται για κοντό καρέ, είτε για μακρύ ξανθό, οι μαμάδες των Ελληνίδων celebrities φαίνεται πως έχουν βρει το μυστικό για να συνδυάζουν τη μητρική αίσθηση με την απόλυτη καλαισθησία. Ακολουθούν εκείνες που ξεχωρίζουν για τα κομψά και κολακευτικά κουρέματά τους:

Γεωργία Οικονομάκου

Πάντα στο πλευρό της κόρης της, Αθηνάς, η Γεωργία Οικονομάκου ξέρει να επιλέγει χτενίσματα που εντυπωσιάζουν. Οι φράντζες δίνουν μία νεανική νότα σε κάθε χτένισμα ενώ το ξανθό με τους χρυσαφένιους τόνους φωτίζει ακόμα περισσότερο το πρόσωπό της.

5+1 Ελληνίδες celebrity μαμάδες προτείνουν τα πιο κομψά κουρέματα για γυναίκες άνω των 50

Εριέττα Μαυρούδη

Η κομψή μητέρα της Ναταλίας Γερμανού έχει τολμήσει αυτό που φοβούνται πολλές γυναίκες: το σκουρόχρωμο à la garçon κούρεμα. To εν λόγω "αντρικό" κούρεμα μόλις τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει ξεκινήσει να προσελκύει όλες τις ηλικιακές ομάδες που θέλουν να αναδείξουν με υπερηφάνεια όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Εριέττα Μαυρούδη

Αλεξάνδρα Καγιά

Δεν θα μιλήσουμε για την ομοιότητα που έχει η Βίκυ Καγιά με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα, αλλά για την επιτυχημένη στιλιστική της επιλογή όσον αφορά το χτένισμα της. Η Αλεξάνδρα Καγιά έχει υιοθετήσει ένα από τα πιο ωραία κουρέματα για γυναίκες άνω των 50 με το μήκος του καρέ της και τα μακριά curtain bangs να κολακεύουν απόλυτα την εμφάνισή της.

Αλεξάνδρα Καγιά

Ελένη Μιλλούση

Η μητέρα της Βασιλικής Μιλλούση φαίνεται σαν να είναι η δίδυμη αδελφή της αθλήτριας, και γι' αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσει (και) το κούρεμά της. Η Ελένη Μιλλούση έχει υιοθετήσει μια πολύ κολακευτική απόχρωση του καστανού, ενώ έχει διανθίσει την κουπ της με ανταύγειες, που φωτίζουν εξαιρετικά το πρόσωπό της. Επιπλέον, η μακριά φράντζα στο πλάι λειτουργεί θετικά για την εικόνα της, καμουφλάροντας περίτεχνα το "πόδι της χήνας".

Σόνια Χριστοδούλου

Το καρέ, γνωστό και ως "bob” είναι ένα από τα πιο μοντέρνα κουρέματα που κολακεύει κάθε γυναίκα. Η μητέρα της Τζένης Μπαλατσινού έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο πολύ stylish κούρεμα, ενώ το το έχει συνδυάσει και με side part κάνοντας την εμφάνισή της να δείχνει πάντα polished.

Σόνια Χριστοδούλου

Ούρσουλα Νομικού

Σε πρόσφατη εμφάνισή της η μητέρα της Δούκισσας Νομικού, Ούρσουλα, έδειξε πως σαν την κόρη της, δεν έτοιμη να απαρνηθεί το μακρύ μήκος των μαλλιών της. Οι περισσότερες γυναίκες όταν αρχίσουν να απομακρύνονται από τα νεανικά τους χρόνια συνήθως επιλέγουν πιο κοντά κουρέματα, καθώς η τρίχα δείχνει ολοένα πιο αδύναμη και λεπτή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μαμάς και κόρης, ωστόσο, βλέπουμε πως τα μαλλιά τους είναι υγιέστατα και μπορούν να "σταθούν" σε μακρύ μήκος.

Δουκισσα και Ουρσουλα Νομικου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ