Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Αυτό είναι το ανάλαφρο αντηλιακό προσώπου στο οποίο ορκίζεται αυτήν την περίοδο

Το πολυτελές προϊόν που έχει λατρέψει.

Η Μαρία Ηλιάκη προτείνει τον πιο stylish τρόπο για να φορέσεις ένα ριγέ top Instagram

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε κι ο καιρός να έχει βάλει τα φθινοπωρινά του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το αντηλιακό προσώπου παύει να έχει θέση στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης.

Η Γαία Μερκούρη έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που θα "φορεθεί" όσο κανένα άλλο φέτος

Η προστασία από τις ακτίνες UV είναι απαραίτητη κάθε μέρα και κάθε εποχή του χρόνου, ανεξάρτητα από το αν έχει ήλιο ή συννεφιά, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ηλιακού εγκαύματος (όταν έχει ήλιο), αλλά και καρκίνου και φωτογήρανσης.

Αυτό το ξέρει πολύ καλά η Μαρία Ηλιάκη, η οποία εξακολουθεί να εφαρμόζει καθημερινό το αντηλιακό της και μάλιστα πρότεινε στις ακόλουθούς της να δοκιμάσουν το νέο αγαπημένο της. Ο λόγος για το Sunleÿa G.E. Age Minimizing Global Sun Care SPF 30 της Sisley, το οποίο δρα σαν πραγματική αντιγηραντική ασπίδα από τον ήλιο, προλαμβάνοντας τις ρυτίδες, τις σκούρες κηλίδες, την αφυδάτωση και την έλλειψη σφριγηλότητας.

Μαρία Ηλιάκη | Αυτό είναι το ανάλαφρο αντηλιακό προσώπου στο οποίο ορκίζεται αυτήν την περίοδο

Όπως τόνισε η ίδια, είναι πολύ ανάλαφρο κι άρα ιδανικό για αυτήν την εποχή, δεν αφήνει λευκά ίχνη στο δέρμα κι έχει μια πολύ ευχάριστη, μεταξένια υφή. "Αν μπορείτε, να το πάρετε", κατέληξε η παρουσιάστρια τονίζοντας πως πρόκειται για ένα αρκετά πολυτελές προϊόν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το casual χτένισμα που αγαπά και η Meghan Markle αυτήν την περίοδο

Δες το story της:

Μαρία Ηλιάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ