Follow us

Γαία Μερκούρη | Ο ορός ματιών που χρησιμοποιεί καθημερινά κάνει θαύματα στο κουρασμένο βλέμμα

Plus, ανακαλύψαμε ποια καλλυντικά χρησιμοποιεί για φρέσκια, ξεκούραστη όψη στα μάτια.

Γαία Μερκούρη Instagram

Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι η περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών πρέπει να ξεκινάει από νωρίς, ακόμα και από τα early 20s ενός ατόμου, με στόχο να αποφευχθούν τα πρόωρα σημάδια γήρανσης αλλά και να αντιμετωπιστούν τυχόν μαύροι κύκλοι ή πρηξίματα στην περιοχή. Επομένως, μια καλή κρέμα ματιών δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας κοπέλας, σε καμία δεκαετία της ζωής της.

Οι πιο αποτελεσματικοί αντιρυτιδικοί οροί ματιών για σούπερ νεανικό βλέμμα

Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά και η Γαία Μερκούρη, που παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της, εφαρμόζει καθημερινά και ανελλιπώς ένα σούπερ ενυδατικό σέρουμ ματιών, που βοηθά στην απαραίτητη ενυδάτωση της περιοχής.

Συγκεκριμένα, σε ένα TikTok βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα, η Γαία Μερκούρη φαίνεται να ακολουθεί μια εντατική skincare ρουτίνα πριν το (απαλό) μακιγιάζ που κάνει καθημερινά. Ξεκινάει με το σέρουμ προσώπου, συνεχίζει με την ενυδατική και το σέρουμ ματιών και ολοκληρώνει πάντοτε με την απαραίτητη αντηλιακή προστασία. Σε ερωτήσεις που έλαβε στα σχόλια από τις διαδικτυακές της φίλες σχετικά με το ποιο σέρουμ ματιών εφαρμόζει, απάντησε το εξής: το Hyalu B5 Serum της La Roche Posay.

Serum layering | Η skincare τεχνική που θα σου εξασφαλίσει θεϊκή επιδερμίδα

To συγκεκριμένο σέρουμ, που μάλιστα αποτελεί την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της διάσημης μάρκας, περιέχει μια αναζωογονητική σύνθεση από δύο τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη Β5 και Madecassoside. Eπανορθώνει και 'γεμίζει' την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση, με αποτέλεσμα ένα βλέμμα φρέσκο, νεανικό και απόλυτα λαμπερό, χωρίς θαμπή και κουρασμένη όψη.

To eye serum:

Γαία Μερκούρη | Ο ορός ματιών που χρησιμοποιεί καθημερινά κάνει θαύματα στο κουρασμένο βλέμμα

Όσο για τις υπόλοιπες ερωτήσεις που δέχτηκε σχετικά με το κονσίλερ και τη μάσκαρα που χρησιμοποιεί, απάντησε ότι λατρεύει το Bare With Me Serum Concealer της NYX Cosmetics καθώς και τη Lash Clash Mascara της YSL Beauty σε καφέ χρώμα.

Δες το βίντεο:Γαία Μερκούρη | Ο ορός ματιών που χρησιμοποιεί καθημερινά κάνει θαύματα στο κουρασμένο βλέμμα - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ