Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Το αγαπημένο της ανάλαφρο foundation χαρίζει τέλεια κάλυψη αλλά και ενυδάτωση

Τo serum foundation είναι η νέα μας beauty εμμονή.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Το serum foundation είναι το beauty item που έχει συναρπάσει τελευταία όλες τις beauty addicts, και δικαίως. Πρόκειται για εξαιρετικά λεπτόρρευστα foundations που έχουν ιδιότητες σέρουμ λόγω τόσο της λεπτής υφής τους όσο και των ενυδατικών συστατικών τους. Με λίγα λόγια, μιλάμε για ένα δύο σε ένα καλυπτικό προϊόν που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός σέρουμ και ενός foundation.

Κατερίνα Καινούργιου | Αυτή είναι η αγαπημένη της αντηλιακή πούδρα για τέλεια κάλυψη και προστασία από τον ήλιο

Δεν είναι να απορείς λοιπόν για τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται τόσο ψηλά στις προτιμήσεις όλων των makeup experts: χαρίζει απόλυτη κάλυψη αλλά με ένα ανάλαφρο φινίρισμα, που δεν βαραίνει την επιδερμίδα και δεν "σπάει" στο πρόσωπο, δημιουργώντας γραμμές και ρυτίδες (ή αυτό το αντιαισθητικό εφέ μάσκας). Απεναντίας, καλύπτει επαρκώς οτιδήποτε θες να καμουφλάρεις, αλλά με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο, σαν να μην φοράς απολύτως τίποτα. Ταυτόχρονα, δρα και ως skincare προϊόν, αφού έχει τις ιδιότητες και τα συστατικά ενός ενυδατικού σέρουμ, με αποτέλεσμα να χαρίζει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα αλλά και την απαραίτητη θρέψη και υγρασία για να διατηρείται ενυδατωμένη.

Δες εδώ 5 αγαπημένα λεπτόρρευστα foundations που γίνονται ένα με το δέρμα

Ένα τέτοιο serum foundation εμπιστεύεται απόλυτα και η Κατερίνα Καινούργιου, που φαίνεται ότι έχει λατρέψει το Wonderlight Serum foundation από Radiant Professional. to πρωτοποριακό make up με ιδιότητες ορού περιποίησης. Χάρη στην εξελιγμένη του φόρμουλα με Porcelain Flower και σύμπλεγμα πεπτιδίων, εισχωρεί βαθιά στην "καρδιά" της επιδερμίδας επαναφέροντας στην επιφάνεια τη φωτεινότητα και τη λάμψη της.

Κατερίνα Καινούργιου | Το αγαπημένο της ανάλαφρο foundation χαρίζει τέλεια κάλυψη αλλά και ενυδάτωση

Αυτά είναι τα κομψά φθινοπωρινά χρώματα που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για το πεντικιούρ τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ