Follow us

The Tendy | Η νέα sexy τάση μαλλιών που υιοθετεί η μία celebrity μετά την άλλη

Το πιο εύκολο upgrade στο αγαπημένο σου hairstyle.

Gigi Hadid Splash News/Ideal Image

Μετά από χρόνια κυριαρχίας των '90s στη λίστα με τις τάσεις ομορφιάς, τα 2000s ήρθαν να τους πάρουν τα πρωτεία. Ανάμεσα στα hair trends που κάνουν δυναμικό comeback είναι και το "tendy", το πιο εύκολο upgrade που μπορείς να κάνεις στο αγαπημένο σου hairstyle.

Η Sarah Jessica Parker υιοθέτησε την τάση μαλλιών που λίγες γυναίκες άνω των 50 θα τολμούσαν

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Όλα ξεκίνησαν με την επιστροφή της πλαϊνής χωρίστρας και της φράντζας στη μόδα. Σειρά είχαν τα prom updos και οι μικροσκοπικές πλεξούδες για να μας θυμίσουν ξανά την ένδοξη δεκαετία της Britney Spears και της Alicia Keys. Τώρα η επόμενη μεγάλη τάση (από τα παλιά) είναι το λεγόμενο tendy, το "αδερφάκι" των hair tendrils.

Τι ακριβώς είναι; Αντί για δύο ελεύθερες τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο, όταν τα μαλλιά είναι πιασμένα σε updos και ponytails, το throwback trend καλεί για μία μόνο ελεύθερη τούφα πλάι από τη χωρίστρα.

Chic & Stylish | 3 τρόποι να πιάσεις ψηλά τα κοντά μαλλιά σου με την υπογραφή της Olivia Palermo

Πρόκειται για έναν πολύ απλό, low-effort τρόπο να κάνεις το κάθε χτένισμά σου πιο ενδιαφέρον, να του χαρίσεις κίνηση και ταυτόχρονα έξτρα sexiness στην εμφάνισή σου. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει φρέσκο, αισθησιακό, νεανικό και λίγο απρόσμενο.

Η ομορφιά του "tendy" είναι ότι λειτουργεί τέλεια σε κάθε μήκος, αλλά και σε κάθε τύπο μαλλιών, από τα πιο κοντά, μέχρι τα πιο μακριά, από τα πιο ίσια, μέχρι τα πιο σγουρά ή ακόμα και τα coily.

Μπορείς να υιοθετήσεις την τάση τόσο στις καθημερινές σου εμφανίσεις, πιάνοτας τα μαλλιά σου σε μία αλογοουρά ή ένα bun, όσο και στις πιο επίσημες, βραδινές συνδυάζοντάς την με wet look ή πιο εντυπωσιακά updos.

Ιδού μερικές από τις celebrities που έχουν υιοθετήσει ήδη την τάση για να πάρεις ιδέες:

Hailey Bieber

Ashley Graham

Gigi Hadid

Vanessa Hudgens

Lais Ribeiro

Madelyn Cline

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ