Follow us

Λεπτές γραμμές, σκούρες κηλίδες, ορατοί πόροι; Ένα toner, ιδανικό για κάθε ανάγκη

Ανακάλυψε το απολεπιστικό toner που σου ταιριάζει καλύτερα για να αποκτήσεις την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι.

skin iStock

Είναι γεγονός ότι οι εξωτερικές, περιβαλλοντικές συνθήκες (ατμοσφαιρική ρύπανση, ήλιος, υψηλές θερμοκρασίες) σε συνδυασμό με τον χρόνο που περνάει, αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μας. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να παρατηρείς μια ακαθόριστη θαμπάδα και έλλειψη λάμψης μαζί με ενδεχόμενη ξηρότητα, ακόμα και εμφάνιση σκούρων κηλίδων ή λεπτών γραμμών. Πρόκειται για τα πιο συχνά skincare issues που συνηθίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους αδιάκριτα, συνήθως αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Αν κι εσύ παρατηρείς μια αλλαγή στην επιδερμίδα σου, και δεδομένου ότι δεν έχει περάσει καιρός από τις μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού, οφείλουμε να σου πούμε το εξής: καλό είναι να ξεκινήσεις μια εξειδικευμένη ρουτίνα περιποίησης, προσαρμοσμένη στις δικές σου ανάγκες. Είτε έχεις εμφανίσει από το πουθενά σκούρες κηλίδες, αποτέλεσμα της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, είτε παρατηρείς τις πρώτες λεπτές γραμμές είτε απλά θες να βελτιώσεις την όψη των πόρων σου, που σου φαίνονται ακόμα πιο ορατοί, η λύση είναι μία και ακούει στη χημική απολέπιση.

Ναι καλά άκουσες, η χημική απολέπιση είναι το κλειδί για μια λεία, λαμπερή επιδερμίδα μιας και απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος καθημερινά. Ακριβώς αυτή η ύπαρξη των νεκρών κυττάρων συνδυαστικά με ρύπους και βακτήρια τείνουν να το κάνουν να δείχνει θαμπό, κουρασμένο, άτονο και σίγουρα δεν το αφήνουν να απορροφήσει τα συστατικά των κρεμών και ορών που εφαρμόζεις κάθε πρωί ή/και βράδυ.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού με δερματολόγο για να κάνεις χημική απολέπιση, αφού πλέον η σύγχρονη κοσμετολογία προσφέρει εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις για χρήση από την άνεση του σπιτιού σου. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η χημική απολέπιση μπορεί να γίνει άνετα και από σένα, εφαρμόζοντας καθημερινά συγκεκριμένα skincare προϊόντα (serums, toners, κρέμες) που περιέχουν AHAs και BHAs. δηλαδή δραστικά οξέα.

Εμείς ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε τρεις απολεπιστικές λοσιόν από τη SEVEN7EEN, βασισμένες στις εκπληκτικές ιδιότητες και τα οφέλη της χημικής απολέπισης των πολύτιμων AHA, BHA-Σαλικυλικό Οξύ καθώς και τα νέας γενιάς PHA. Με αποδεδειγμένη δράση, τα 3 νέα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντιμετωπίζουν τις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας με ήπια δράση και μέγιστη ασφάλεια. Δεν δρουν απλά κατά των ορατών σημαδιών γήρανσης, των κηλίδων από τον ήλιο και της υπερβολικής γυαλάδας, αλλά προετοιμάζουν την επιδερμίδα για την αποτελεσματικότερη δράση των προϊόντων περιποίησης που θα χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια - αυτό ακριβώς που ζητάμε όλες μας δηλαδή.

Λεπτές γραμμές, σκούρες κηλίδες, ορατοί πόροι; Ένα toner, ιδανικό για κάθε ανάγκη

Το σημαντικότερο; Θα δεις τη διαφορά και ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, σύμφωνα με κλινικές μελέτες ενώ ο μοναδικός συνδυασμός ενεργών συστατικών με φυτικά εκχυλίσματα αναγνωρισμένα για την καταπραϋντική τους δύναμη προσφέρουν ήπια δράση με υψηλή αποτελεσματικότητα, καθιστώντας τα απόλυτα ασφαλή στη χρήση. Με λίγα λόγια, μπορείς να τα εφαρμόζεις άφοβα, χωρίς να φοβάσαι για τυχόν ερεθισμούς ή αλλεργίες.

Note: Αρκεί η χρήση τους δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ενώ πρέπει να χρησιμοποιείς απαραιτήτως αντηλιακό το επόμενο πρωί.

seventeen

Έτσι, υπάρχει ένα toner για κάθε ανάγκη:

#1. Αν αντιμετωπίζεις θέμα με λεπτές γραμμές ή/και ρυτίδες & δυσχρωμίες, θα χρειαστείς το Smooth & Refine Exfoliating Toner.

H μοναδική σύνθεση αυτής της λοσιόν αποτελείται από έναν συνδυασμό Γλυκολικού οξέος σε ποσοστό 5% (AHA Glycolic Acid) και ενυδατικού Γαλακτικού οξέος (AHA Lactic Acid) που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Δεν είναι όμως μόνο τα AHAs που ενισχύουν την απολεπιστική της δράση: 5 φυσικές πηγές οξέων από μύρτιλλο, ζαχαροκάλαμο, σφένδαμο, πορτοκάλι και λεμόνι παίζουν τον δικό τους ρόλο επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση με αποτέλεσμα την άμεση τόνωση στην επιδερμίδα. Παράλληλα, το αντιφλεγμονώδες εκχύλισμα γλυκόριζας προστατεύει από τους ερεθισμούς, καθιστώντας το κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα.

seventeen

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, με την επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή 92%*, ενώ μετά από τέσσερις εβδομάδες η βελτίωση στη συνολική όψη της 86%* και ο πιο ομοιόμορφος χρωματικός τόνος 80%* είναι γεγονός.

#2. Αν τώρα έχεις διεσταλμένους πόρους και υπερπαραγωγή λιπαρότητας με αντιαισθητικές γυαλάδες, το Absolute Clarity Exfoliating Toner είναι για σένα.

Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των διεσταλμένων πόρων και της λιπαρότητας, περιορίζει δραστικά την ανεπιθύμητη γυαλάδα, μειώνει τους ερεθισμούς και συμβάλλει στη μείωση των μαύρων στιγμάτων βελτιώνοντας ορατά την όψη και την υφή της επιδερμίδας.

Και όλα αυτά χάρη στο Σαλικυλικό οξύ (ΒΗΑ) που υπάρχει στη σύνθεση του tοner σε περιεκτικότητα 2%. Το συγκεκριμένο οξύ καταφέρνει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που μπλοκάρουν τους πόρους εξισορροπώντας την παραγωγή σμήγματος στις λιπαρές, με τάση ακμής επιδερμίδες. Επιπλέον, τα φυσικά εκχυλίσματα από kigelia africana και το πιπέρι-μούρο Τασμανίας είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές τους ιδιότητες, συμβάλλοντας δραστικά, μεταξύ άλλων, στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων της ακμής.

seventeen

Αποτέλεσμα; Από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης θα παρατηρήσεις πιο καθαρό και υγιές δέρμα 76%*, μείωση του μεγέθους των πόρων και ορατή βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας 70%*.

#3. Αν το πρόβλημά σου είναι η αφυδάτωση ή/και η απώλεια λάμψης, χρειάζεσαι απαραιτήτως το Gentle Restore Exfoliating Toner.

Τα νέας γενιάς οξέα PHA, δηλαδή οι 3 τύποι πολυ-υδροξυοξέων (PHA) που υπάρχουν στη σύνθεση του toner, δρουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα ενώ παράλληλα χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί. Παράλληλα, τα ένζυμα Ροδιού προσφέρουν υγιή λάμψη, ενώ το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχεται σε 4 μοριακά βάρη "γεμίζει" την επιδερμίδα και της χαρίζει σφριγηλότητα. Η gradual-release δράση του το καθιστά ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, μια και διεισδύει σταδιακά στο δέρμα.

seventeen

Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση παρατηρείται πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα 95%*, πιο λαμπερή όψη αμέσως μετά την εφαρμογή 88%* και πιο απαλή επιδερμίδα μετά από κάθε εφαρμογή 87%*.

* TEST IN VINO. % Aυτοαξιολόγησης, κλινική μελέτη.

Πού θα τα βρεις:

προϊόντα SEVENTEEN είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και online. Μάθε όλα τα νέα της εταιρίας στο Facebook, το Instagram @seventeen_cosmetics και στο Tik Tok @Seventeen Cosmetics

https://seventeencosmetics.com/el/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ