Follow us

Pantyhose Nails | Αυτή είναι η πιο sexy πρόταση για το μανικιούρ του φθινοπώρου και του χειμώνα

Μήπως αυτό θα είναι το επόμενο μανικιούρ σου;

νύχια Splash News/Ideal Image

Στην εποχή των aesthetics θεωρείται οριακά εγκληματικό να μην ξέρεις σε ποια "οικογένεια" ανήκεις. Αν ωστόσο αγαπάς να πειραματίζεσαι διαρκώς με το στιλ σου ή αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα αν θέλεις να είσαι 100% grungy, edgy, girly ή preppy, θα χαρείς να μάθεις πως μία από τις νέες τάσεις στα νύχια της σεζόν ταιριάζει σε όλες τις it αισθητικές.

10 φθινοπωρινά γαλλικά μανικιούρ για να πάρεις ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο nail salon

Ο λόγος φυσικά για τα pantyhose nails, δηλαδή το μανικιούρ που εμπνέεται από το απόλυτο staple της γκρανταρόμπας κάθε fashionista αυτήν την περίοδο aka το ημιδιάφανο μαύρο καλσόν με ή χωρίς σχέδια.

Τα νύχια βάφονται με ένα ημιδιάφανο μαύρο βερνίκι, ενώ στη συνέχεια διακοσμώνται με μαύρες βούλες, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον πουά look, που δείχνει κομψό και ταυτόχρονα sexy.

Αν αγαπάς το πιο μίνιμαλ στιλ, μπορείς να υιοθετήσεις την τάση απλά βάφοντας τα νύχια σου με ένα ημιδιάφανο μαύρο βερνίκι και κάνοντας μια μαύρη γραμμή στην άκρη για ένα ενδιαφέρον, φθινοπωρινό french nail look.

Εναλλακτικά μπορείς φυσικά να υιοθετήσεις ένα μονόχρωμο ημιδιάφανο μαύρο μανικιούρ, τον πιο dark απόγονο των lip gloss nails της προηγούμενης σεζόν.

Εκτός από τα pantyhose nails, φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα θα δούμε και pantyhose makeup, δηλαδή βραδινά -κατά κύριο λόγο- μακιγιάζ με απαλές μαύρες σκιές, που δημιουργούν το πιο αισθησιακό smokey effect.

Για να το πετύχεις, δημιούργησε ένα κλασικό neutral smokey eye look αναμειγνύοντας μία μαύρη σκιά με μια καφέ, δίνοντας φυσικά την απαραίτητη έμφαση στην εξωτερική γωνία.

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το πιο classy μανικιούρ όλων των εποχών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ