Follow us

Τα φυσικά προϊόντα καθαρισμού που αφαιρούν ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ

Η νέα σειρα της Athonites για βαθύ καθαρισμό και αποτελεσματική ενυδάτωση.

MissBloom TEAM
skin iStock

To Halloween είναι, ως γνωστόν, η πιο "spooky" γιορτή του έτους, που μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε όλη τη δημιουργικότητά μας σε ό,τι αφορά την αμφίεση αλλά και το μακιγιάζ, που οφείλουν να είναι "τρομακτικά". Ιδίως σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, αυτό είναι σούπερ δημιουργικό αλλά και έντονο, με στρώσεις προϊόντων στο πρόσωπο ακριβώς για να αποδοθεί ένα εφέ μάσκας. Γι' αυτό άλλωστε πρέπει να δίνεται τεράστια προσοχή στο ντεμακιγιάζ, ώστε να απομακρυνθούν αποτελεσματικά όλα τα ίχνη και υπολείμματα χρωστικών - μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση προτείνεται ο διπλός καθαρισμός.

Η ελληνική μάρκα περιποίησης Athonites, παρουσιάζει έναν συνδυασμό προϊόντων καθαρισμού που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτές τις μοναδικές ανάγκες του δημιουργικού makeup που συνοδεύει το Halloween.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα θα σε βοηθήσουν να εφαρμόσεις σωστά και το double cleansing. Το πρώτο βήμα γίνεται με το Cleanse and Comfort Face Oil που λιώνει το μακιγιάζ - ακόμα και του πιο τρομακτικού Halloween look! Το δεύτερο βήμα γίνεται με τη βοήθεια του Cleanse and Purify Gentle Face Foam, ενός αφρού που καθαρίζει και ανακουφίζει την επιδερμίδα.

Τα φυσικά προϊόντα καθαρισμού που αφαιρούν ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ

Athonites

Εμπιστεύσου το μαγευτικό δίδυμο από την Athonites και ζήσε την απόλυτη διπλή τελετουργία καθαρισμού που ενισχύει την Halloween διάθεσή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ