Follow us

Έκλεισες ραντεβού για μανικιούρ; Το χρώμα που θα επέλεγε τώρα κάθε it girl

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν εμπνέεται από το πιο απολαυστικό φθινοπωρινό ρόφημα.

νύχια Splash News/Ideal Image

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, ok, αλλά θα λέγαμε ψέματα αν υποστηρίζαμε πως αυτή η ζέστη δεν μας έχει κουράσει λίγο. Μπορεί ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου να μας βρει με κοντομάνικα, λινά και εσπαντρίγιες, ωστόσο εμείς αποφασίσαμε να μπούμε σε fall mood υιοθετώντας την πιο φρέσκια τάση στα νύχια για αυτήν την σεζόν.

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε την τάση νυχιών που δεν περιμέναμε ποτέ πως θα τολμήσει

Φυσικά αναφερόμαστε στα hot chocolate nails, την τάση που έχει κατακλύσει την for you page μας στο TikTok και την οποία υιοθετούν όλα τα it girls αυτήν την περίοδο.

Η τάση εμπνέεται από το πιο απολαυστικό φθινοπωρινό ρόφημα της σεζόν, τη ζεστή σοκολάτα. Τα νύχια βάφονται σε βαθιές σοκολατένιες καφέ αποχρώσεις, ενώ το μανικιούρ ολοκληρώνεται με ένα glossy top coat για ένα έξτρα κρεμώδες κι απολαυστικό εφέ.

Το καφέ πέρα από το γεγονός ότι ανήκει στη φθινοπωρινή παλέτα χρωμάτων, είναι απόλυτα σύμφωνο με το latte makeup trend που κυριαρχεί στα social media τους τελευταίους μήνες.

Οι αποχρώσεις, ωστόσο που βλέπαμε τους προηγούμενους μήνες, θύμιζαν περισσότερο cappuccino και latte, παρά ζεστή σοκολάτα. Τώρα τα it girls φαίνεται πως προτιμούν πιο σκούρες, "ζεστές" αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας, αλλά και σε κάθε μήκος νυχιών.

H τάση νυχιών που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.000.000 προβολές στο TikTok

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound - jex

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή των hot chocolate nails είναι τα glazed chocolate donut nails. Για να τα υιοθετήσεις, αφού βάψεις τα νύχια σου με ένα καφέ βερνίκι, ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με μία chrome powder, που θα χαρίσει στα νύχια σου αυτό το τόσο εντυπωσιακό reflective, λαμπερό φινίρισμα, που θυμίζει το γλάσο ενός σοκολατένιου donut. Τέλος, εφάρμοσε ένα top coat για να "κλειδώσεις" το αποτέλεσμα και να χαρίσει στα νύχια σου έξτρα λάμψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ