Follow us

5 σούπερ ενυδατικά, σκούρα κραγιόν για να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα "vampy lips"

Ό,τι πρέπει για το Halloween που πλησιάζει.

Elle Fanning Splash News / Ideal Image

Τα "vampy lips", τα χείλη δηλαδή που είναι βαμμένα με έντονα, πολύ σκούρα χρώματα κραγιόν, αποτελούν διαχρονικά μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις μακιγιάζ του χειμώνα, αφού θυμίζουν έντονα Χριστούγεννα. Παράλληλα βέβαια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και με το Halloween που γιορτάζεται παγκοσμίως στα τέλη του Οκτώβρη. Μάλιστα, αυτή ακριβώς η γιορτή εμπνέει πολλές makeup addicts στο να εκφράσουν τα πιο δημιουργικά skills τους αφού το σχετικό μακιγιάζ μπορεί να γίνει πολύ ευφάνταστο.

Η συγκεκριμένη τάση (γιατί πλέον μιλάμε για trend) απαιτεί τη χρήση κραγιόν στις αποχρώσεις των burgundy, wine, μωβ, καφέ, ακόμα και μαύρου, προσδίδοντας έτσι στα χείλη όχι μόνο ένταση αλλά και ένα πιο gothic, rock στιλ στο όλο look.

Τα πλεονεκτήματα των σκουρόχρωμων κραγιόν είναι πολλά, δύο όμως είναι τα πιο σημαντικά: πρώτον, το σκούρο χρώμα που βρίσκεται τόσο κοντά στα δόντια τα κάνει να φαίνονται κατάλευκα στην στιγμή, ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει ποτέ λεύκανση. Επιπλέον, το σκούρο χρώμα σε λευκή επιδερμίδα την κάνει να δείχνει φίνα και διάφανη, σαν πορσελάνη - με την προϋπόθεση φυσικά ότι έχει προηγηθεί σωστή ενυδάτωση.

7 κομψά mani looks που θα σε βάλουν αμέσως σε Halloween mood

Τι πρέπει ωστόσο να προσέξεις:

Το σκούρο χρώμα στα χείλη θέλει λιτό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. Επιπλέον, το δέρμα οφείλει να είναι επαρκώς ενυδατωμένο ώστε να μην "σπάει" με την εφαρμογή του foundation και κάνει το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο - πράγμα το οποίο εντείνεται με τις σκούρες αποχρώσεις στα χείλη.

6 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα φθινοπωρινά χρώματα κραγιόν που δείχνουν πολυτελή σε όλες τις επιδερμίδες

Τέλος, τα σκούρα κραγιόν έχουν την τάση να δίνουν την οπτική ψευδαίσθηση των πιο λεπτών, μικρών χειλιών. Εάν θες να τα κάνεις να δείχνουν πιο ζουμερά και σαρκώδη, προτίμησε σκούρα κραγιόν με gloss εφέ ή απλά πέρασε πάνω από το ματ κραγιόν σου ένα διάφανο gloss/balm.

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας σκούρα κραγιόν:

Matte Lipstick (Diva), MAC Cosmetics

Matte Lipstick (Diva), MAC Cosmetics

Με σύνθεση για χρώμα, περίγραμμα και ανάδειξη των χειλιών. Το εμβληματικό προϊόν που έκανε τη M·A·C διάσημη. H απόχρωση Diva αποδίδει ένα έντονο κόκκινο-μπορντώ αποτέλεσμα.

Color Riche (124 S'il vous plaît), L'Oréal Paris

Color Riche (124 S'il vous plaît), L'Oréal Paris

Eνυδατικά κραγιόν με ένα μοναδικό συνδυασμό πλούσιου χρώματος και περιποιητικής σύνθεσης, εμπλουτισμένη με 75% caring ingredients, συμπεριλαμβάνοντας argain oil και βιταμίνη Ε.

Matte Lasting Lipstick SPF15 (No. 29)m Seventeen

Matte Lasting Lipstick SPF15 (No. 29)m Seventeen

Κραγιόν για πλούσιο χρώμα που διαρκεί όλη την ημέρα με σαγηνευτικό ματ αποτέλεσμα.  Χάρη στο Wild Mango και Jojoba Oil το Matte Lasting Lipstick SPF15 δεν στεγνώνει τα χείλη και το SPF15 τα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Colour Elixir Lipstick (100 Firefly), Max Factor

Colour Elixir Lipstick (100 Firefly), Max Factor

Glamorous χρώμα και απαλά, λεία και ενυδατωμένα χείλη. Θεραπεία με Πρωτεϊνη Μεταξιού, Σκουαλένιο από τον καρπό της ελιάς και Shea Butter. 

Advanced Care Lipstick Velvet (25 Dark Wine), Radiant

Advanced Care Lipstick Velvet (25 Dark Wine), Radiant

Αυτό το σούπερ ενυδατικό κραγιόν, χάρη στην σύνθεσή του, προσφέρει σταθερό χρώμα, και μοναδική βελούδινη αίσθηση άνεσης και ελαστικότητας στα χείλη. Η σύνθεση του περιέχει σφαιρίδια εμπλουτισμένα με μείγμα υαλουρονικού οξέος και φυτικού πολυσακχαρίτη από το φυτό Konjac.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ