Follow us

Animal Instict | Το νέο άρωμα που θα αποκαλύψει τον πιο αληθινό εαυτό σου

Ανακάλυψε το νέο άρωμα του οίκου Byredo "Animalique", που προάγει την προσωπική έκφραση, τα ένστικτα και τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς σου.

Byredo

Πολυεπίπεδο, όπως και η ανθρώπινη φύση, το νέο "Animalique Eau de Parfum" του οίκου Byredo μεταμορφώνεται από τις φρέσκες νότες εσπεριδοειδών που βρίσκονται στην κορυφή του αρώματος στις πλούσιες, βαθιές και αισθησιακές νότες του σουέντ, του κεχριμπαριού και των φύλλων καπνού.

"Θέλησα να εμβαθύνω στο στοιχείο που μοιραζόμαστε όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας, την αυθεντική ουσία μας και τα πρωτόγονα ένστικτα. Είναι η βασική ιδέα για τη δημιουργία του "Animalique” που θέλει ένα ζωώδες πνεύμα να συνυπάρχει στα βάθη των πιο αληθινών μας εαυτών" αναφέρει ο ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής του οίκου Byredo, Ben Gorham. Μέσα από το "Animalique" οι αναστολές διαλύονται, η πραγματικότητα και η φαντασία γίνονται ένα και από αυτή τη σύνθεση με εσπεριδοειδή, λουλούδια, όπως η βιολέτα και η μιμόζα, αλλά και ελκυστικές νότες δέρματος και ξύλων αναδύεται ένα υπέροχο μυθικό πλάσμα.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ