Follow us

Celebrate your scars | Όταν οι ουλές γίνονται σύμβολα γυναικείας ενδυνάμωσης

Η Seventeen Cosmetics ρίχνεται στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού στηρίζοντας τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από τη χρόνια νόσο.

MissBloom TEAM
Seventeen Courtesy of Seventeen

Καθώς ο Οκτώβριος είναι ο μήνας για την πρόληψης και την ενημέρωσης κατά τον καρκίνο του μαστού, η SEVENTEEN Cosmetics ξεκινάει μια σειρά από φιλανθρωπικές χορηγίες με τη στήριξη των δράσεων της ΜΚΟ "Celebrate your Scars" και την υποστήριξη του αγώνα κάθε γυναίκας που ταλαιπωρείται από τη χρόνια νόσο.

Η μάρκα βρέθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 στη φιλανθρωπική εκδήλωση δωρεάν αναδόμησης θηλής με ιατρικό τατουάζ Celebrate your Scars, αφιερωμένη σε όσες γυναίκες έχουν κάνει μαστεκτομή. Εκεί, επαγγελματίες tattoo artists σχεδίασαν θηλές πάνω σε ουλές και, όπως πολύ εύστοχα αναφέρουν, μετέτρεψαν σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

Celebrate your scars | Όταν οι ουλές γίνονται σύμβολα γυναικείας ενδυνάμωσης

Εκεί η επαγγελματίας make-up artist, εκπρόσωπος της SEVENTEEN, δημιούργησε πρωτότυπα μακιγιάζ με τις νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις και χάρισε δώρα αξίας 10.000 ευρώ.

Η επόμενη ημερίδα Celebrate your Scars θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Γερμανικο Ογκολογικο Κεντρο απο τις 11:00-19:00 στη Λεμεσό,.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ