Follow us

Η Άννα Βίσση έσπασε έναν από τους μεγαλύτερους κανόνες του μακιγιάζ μετά τα 50

Και το αποτέλεσμα -παραδόξως- τη δικαίωσε.

Άννα Βίσση NDP

Ένας από τους πιο ευρέως διαδεδομένους κανόνες του μακιγιάζ μετά τα 50 λέει ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές στα μάτια aka το έντονο περίγραμμα, το μαύρο μολύβι και γενικά τα σκούρα smokey looks. Ε λοιπόν η Άννα Βίσση παρέβλεψε αυτόν τον κανόνα και το αποτέλεσμα -παραδόξως- τη δικαίωσε.

Αυτά είναι τα 5 πιο κολακευτικά ρουζ για μελαχρινές

Ανεβάζοντας μια νέα φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, ο Παντελής Τουτουντζής έδειξε στους ακόλουθούς του το νέο μακιγιάζ που δημιούργησε για την Άννα Βίσση εντυπωσιάζοντάς μας με το πόσο κολακευτικό έδειχνε το "αντισυμβατικό" look.

Όπως θα δεις παρακάτω, ο celebrity makeup artist τόνισε το βλέμμα της ερμηνεύτριας δημιουργώντας smokey eyes με παχιές γραμμές μαύρου μολυβιού, γκρι και μαύρες σκιές. Οι λόγοι που το εν λόγω μακιγιάζ "δούλεψε" είναι δύο: 1. Επειδή φώτισε το βλέμμα της εφαρμόζοντας μια ιριδίζουσα ασημί σκιά στο κέντρο του άνω βλεφάρου και 2. Επειδή κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ της απλό και λαμπερό. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε μια λαμπερή, φυσική βάση, χάρισε ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό της με ένα ροδακινί ρουζ στα μήλα και ολοκλήρωσε το look με ένα ροζ lip gloss που έκανε τα χείλη της να δείχνουν πιο ζουμερά και νεανικά.

Greeks know best | Οι καλύτερες ελληνικές κρέμες προσώπου για γυναίκες άνω των 50 ετών

Συμπέρασμα; Οι κανόνες (ακόμα κι αυτοί του μακιγιάζ) υπάρχουν για να σπάνε.

Δες το makeup look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ