Follow us

To #1 tip που ακολουθούν διαχρονικά οι Γαλλίδες για (ανεπιτήδευτα) τέλεια μαλλιά

Είναι πιο εύκολο απ' ότι νομίζαμε.

hair Splash News / Ideal Image

Δεν είναι μόνο το ντύσιμο ή το μακιγιάζ των Γαλλίδων που είναι αξιοθαύμαστο - τα μαλλιά τους είναι εξίσου αξιοζήλευτα χάρη στο πάντοτε ανεπιτήδευτο στιλ τους, που δείχνει επιμελώς ατημέλητο και σούπερ περιποιημένο ταυτόχρονα. Με λίγα λόγια, οι Γαλλίδες δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχουν ασχοληθεί ούτε μισό λεπτό με το styling των μαλλιών τους, όταν την ίδια στιγμή αυτά φαίνονται stylish και φροντισμένα με τον πιο αβίαστα κομψό τρόπο.

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Το μυστικό τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την υπόλοιπη αισθητική τους στα ...πάντα, βρίσκεται στην απλότητα και σε κανένα "μαγικό" προϊόν styling. Συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι μισούν τις (συχνές) αλλαγές για ψύλλου πήδημα ενώ τα διάφορα hair trends που αναδύονται κάθε τόσο δεν φαίνεται να τις απασχολούν - για την ακρίβεια, δεν τις αγγίζουν καν. Οι Γαλλίδες θα μείνουν αιώνια πιστές στο κούρεμα και στο στιλ μαλλιών που είχαν από πάντοτε, ενώ δεν αλλάζουν ούτε τον κομμωτή τους, τον οποίο εμπιστεύονται εφ' όρου ζωής.

Το ιδανικό μήκος στα μαλλιά που κάνει όλες τις γυναίκες να δείχνουν μέχρι και 10 χρόνια νεότερες

Με λίγα λόγια, ο κανόνας που ακολουθούν από μικρές οι Γαλλίδες είναι απλός: αποφεύγουν τους πολλούς και άσκοπους πειραματισμούς καθώς και οτιδήποτε μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την τρίχα, δεν επιβαρύνουν τα μαλλιά τους με υπερβολικές ποσότητες styling προϊόντων ενώ έχουν καταλήξει στο στιλ που τους ταιριάζει καλύτερα. Ξέρουν επομένως τι κολακεύει περισσότερο το πρόσωπό τους και επιμένουν σε αυτό, με μοναδικό στόχο να νιώθουν ο εαυτός τους και όμορφες, χωρίς πολλές υπερβολές. Και αυτό από μόνο του είναι ο ορισμός της κομψότητας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ