Follow us

Scandi Hair Secrets | Τα μυστικά της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου για μακριά και υγιή μαλλιά

Ανακαλύψαμε τι κάνουν τα it girls της Σκανδιναβίας κι έχουν τόσο υγιή, λαμπερά μαλλιά και τέλεια hairstyles κάθε μέρα.

REF Φανή Τουμπουλίδου

Αν κάτι γνωρίζουν πολύ καλά οι Σκανδιναβές, αυτό είναι πώς να δείχνουν cool χωρίς να φαίνεται πως καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορεί να είναι συνυφασμένες με πιο ζεστά, χειμερινά outfits με oversized puffers, beanies και πλεκτά, ωστόσο τα Scandi girls παραδίδουν μαθήματα στιλ όλο το χρόνο, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους με μερικά από τα πιο εύκολα και stylish hair looks.

Αυτό ακριβώς κάνει και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία καθώς έχει καταγωγή από την Σουηδία, έχει υιοθετήσει το ίδιο ανεπιτήδευτο στιλ. Ακριβώς όπως τα πιο διάσημα Scandi girls, έτσι κι εκείνη αντί να υιοθετεί κάποιο blow out, προτιμά πιο messy wavy looks. Σε κάθε περίπτωση, τα μαλλιά της δείχνουν πάντα υγιή και μοναδικά λαμπερά.

Scandi Hair Secrets | Τα μυστικά της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου για μακριά και υγιή μαλλιά

Το μυστικό της, όπως μας είπε, είναι μια σειρά προϊόντων περιποίησης από την Σουηδία, που έχει ξεχωρίσει τόσο για τις vegan συνθέσεις της, όσο και για την υψηλή ποιότητά της. Ο λόγος για τα προϊόντα της REF Stockholm Sweden, η οποία από το 2004 δημιουργεί προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματίες από επαγγελματίες.

REF

"Νομίζω το μυστικό για μακριά και πραγματικά υγιή μαλλιά είναι το σωστό λούσιμο", λέει. Η ίδια χρησιμοποιεί τη σειρά Illuminate Color, η οποία περιλαμβάνει shampoo, conditioner και μάσκα, ειδικά σχεδιασμένα για την ενίσχυση της λάμψης και της φωτεινότητας του χρώματος. Στη σύνθεση των προϊόντων απαντώνται έλαια από βιολογικό açaí και jojoba κι έτσι εκτός από το ότι καθαρίζουν απαλά τα μαλλιά, τα αφήνουν εξαιρετικά λαμπερά και μεταξένια.

REF

Ύστερα, σε νωπά μαλλιά εφαρμόζει το Weightless Volume Mousse, ένα "μαγικό" προϊόν θεραπείας 2 σε 1, το οποίο δίνει όγκο και λάμψη σε κάθε τρίχα, ενώ παράλληλα απορροφά τη λιπαρότητα από τις ρίζες και ενδυναμώνει τα μαλλιά. Σειρά έχει η εφαρμογή του Root to Top No.335. "Λατρεύω αυτό το σπρέι γιατί χαρίζει πλούσιο όγκο, αλλά και κράτημα στα λεπτά μαλλιά μου", λέει η ίδια.

REF

Ώρα για styling! Το αγαπημένο χτένισμά της είναι φυσικά οι χαλαροί κυματισμοί τους οποίους ο κομμωτής της πετυχαίνει χρησιμοποιώντας μια πρέσα ισιώματος. Πριν ξεκινήσει το styling εφαρμόζει φυσικά στα μαλλιά της το Heat Protection No.230, το οποίο δημιουργεί μια ασπίδα κατά της θερμότητας, ενώ προσθέτει φυσική λάμψη και ελαφρύ κράτημα στα μαλλιά.

REF

Η τελική πινελιά μετά το χτένισμα δίνεται με το εθιστικό Shine Elixir, το έλαιο, το οποίο χαρίζει λάμψη και ταυτόχρονα ενδυνάμωση στα μαλλιά. "Αληθινά δεν έχω ξανανιώσει τα μαλλιά μου τόσο πλούσια, υγιή, δυνατά και με όγκο. Και η λάμψη τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή", λέει η ίδια θαυμάζοντας τα μαλλιά της στον καθρέφτη.

REF

"Πριν φύγω από το κομμωτήριο δεν ξεχνώ ποτέ να πάρω και τα προϊόντα περιποίησης της Sushi", λέει η Αλεξάνδρα. "Η σειρά REF x Furry Friends έχει όλα όσα χρειάζομαι για την περιποίηση του τριχώματος του σκύλου μου, από shampoo και conditioner, μέχρι spray ξεμπερδέματος", εξηγεί. "Η Sushi έχει διάφορες αλλεργίες και δερματικά θέματα, οπότε λατρεύω το ότι όλη η σειρά είναι vegan". Ειδικά σχεδιασμένα με μίγματα βοτανικών εκχυλισμάτων, ελαίων, φυτικών πρωτεϊνών και αλόης, όλα τα προϊόντα της σειράς περιποιούνται το τρίχωμα των κατοικιδίων αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό, ακριβώς όπως και των ιδιοκτητών τους.

Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε το κομμωτήριο Be Youtiful για τη φιλοξενία και τον Κωνσταντίνο Ρόμπολα, μέλος της τεχνικής ομάδας της ESP Hellas.
Αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα REF Stockholm στο site του επίσημου εισαγωγέα www.esphellas.gr

Φωτογραφίες: Φανή Τουμπουλίδου
Βίντεο: Ειρήνη Καραγιάννη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ