Follow us

Heavenly Christmas | Τα κομψά αρωματικά χώρου που θα κάνουν το σπίτι σου να μυρίζει Χριστούγεννα

Ο πιο εύκολος και chic τρόπος να μπεις από τώρα σε christmas mood.

Little Secrets

Τι κι αν έξω ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι (ή στην καλύτερη φθινόπωρο), καθώς διανύουμε πλέον το Δεκέμβριο έχει έρθει η ώρα να μπούμε σιγά σιγά σε christmas mood. Πολύ πριν στολίσουμε το έλατο στο σαλόνι μας, ξεκινάμε να προσθέτουμε μικρές, χριστουγεννιάτικες πινελιές εδώ κι εκεί στη διακόσμηση του σπιτιού, συνθέτοντας σιγά σιγά το πιο ονειρικό και παραμυθένιο σκηνικό.

Καθώς η όσφρηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μνήμη, το σύνθημα εκκίνησης της εορταστικής περιόδου δίνουν τα αρωματικά χώρου, που φέρνουν στο νου όμορφες αναμνήσεις από χριστουγεννιάτικα μαγειρέματα και μυρωδιές υπαίθριων αγορών.

Τέτοιες όμορφες αναμνήσεις ξυπνά και η νέα εορταστική σειρά της Little Secrets, Heavenly Christmas, η οποία έχει εμπνευστεί από το διάσημο τραγούδι "O Holly Νight" (Cantique de Noël) και υμνεί την ευτυχία τη μαγεία και τη χαρά της νύχτας που άλλαξε για πάντα την ανθρωπότητα. Κάθε προϊόν της σειράς είναι εμπνευσμένο από τους στίχους του κλασικού κι αγαπημένου τραγουδιού.

Κοινός παρανομαστής όλων είναι οι ιδιαίτεροι κι εκλεπτυσμένοι αρωματικοί συνδυασμοί, που πλημμυρίζουν το χώρο με τις πιο μεθυστικές, γιορτινές εσάνς, αλλά και οι λευκές συσκευασίες με ανάγλυφες υφές και χρυσό, που χαρίζουν μια πολυτελή πινελιά στη διακόσμηση κάθε χώρου.

H συλλογή περιλαμβάνει 4 νέα κεριά σόγιας με τους αντίστοιχους αρωματιστές
χώρου
:

Heavenly Christmas | Τα κομψά αρωματικά χώρου που θα κάνουν το σπίτι σου να μυρίζει Χριστούγεννα

To Christmas Star είναι ένα ονειρικό, "ζεστό" άρωμα, που σε ταξιδεύει σε ένα λαμπερό βραδινό ουρανό λουσμένο στο φως των αστεριών χάρη στις νότες από δυναμική ορχιδέα, γιασεμί, μέλι, δαμάσκηνο, κόκκινα μούρα, περγαμότο, μόσχο και tonka.

Little Secrets

Το Glowing Hearts είναι χαρούμενο και δυναμικό, αέρινο και φωτεινό -μια ήρεμη δύναμη, που ταυτόχρονα μπορεί να σου χαρίσει δύναμη και διαύγεια. Όλα αυτά χάρη στον πολύ πετυχημένο συνδυασμό γλυκάνισου, δαμάσκηνου, καρύδας, γιασεμιού, λευκών κρίνων, αμυγδάλου, γλυκιάς βανίλιας και μόσχου.

Little Secrets

Το Holy Night είναι ένα άρωμα μαγείας, λάμψης και ζεστασιάς, ένα παιχνίδισμα μεταξύ αθωότητας και φαντασίας, παιδικών ονείρων και ζεστασιάς. Φωτεινό και ταυτόχρονα ζεστό, συνδυάζει νότες από λεμόνι, βιολέτα, γαρύφαλλο, πράσινα φύλλα, μόσχο, oakmoss και κεχριμπάρι.

Little Secrets

Το Angel Voice θα σε συνεπάρει με τη γλυκιά εσάνς του, για την οποία έχουν συνδυαστεί με μαεστρία νότες από ροδάκινο, rose damascene, μόσχο, φρέζιες, σανταλόξυλο και φουντούκι.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, φαρμακεία, και spa, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ