Follow us

100 years of hairstyles | Η Janna Sireac αναδημιουργεί τα χτενίσματα που έγραψαν ιστορία

Με σύμμαχό της τα styling tools της Dyson.

MissBloom TEAM
Dyson

Ο στόχος κάθε γυναίκας, ακόμα και από την αρχαιότητα, ήταν να έχει όσο το δυνατόν πιο όμορφα και περιποιημένα μαλλιά. Και οι γυναίκες το πετύχαιναν ακόμα και με πολύ επικίνδυνες μεθόδους όπως με τη χρήση καυτών μεταλλικών ράβδων, γύρω από τις οποίες περιέστρεφαν τα μαλλιά τους για να δημιουργήσουν μπούκλες - true fact, και συνέβαινε με τους ευγενείς της Αρχαίας Ελλάδας και Ρώμης μεταξύ του 500 και του 300 π.Χ.

Ευτυχώς σήμερα ζούμε σε μια εποχή όπου τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην και μπορούμε να περηφανευτούμε για τις καινοτόμες τεχνολογίες που μας εξασφαλίζουν υπέροχα χτενίσματα με τον πιο safe τρόπο για την τρίχα.

Παίρνοντας έμπνευση από την τάση των 100 χρόνων του styling των μαλλιών, η Dyson επιστρέφει με μια νέα πρωτοβουλία που ενθαρρύνει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε χτενίσματος του περασμένου αιώνα. Την πρόκληση αποδέχτηκε ο GR brand ambassador της Dyson Iωάννης Μιχαλέλης με την beauty and fashion influencer Janna Sireac. Αναδημιούργησε χτενίσματα που έγραψαν ιστορία με τα 3 προϊόντα: Dyson Airwrap, Dyson Corrale και Dyson Supersonic.

Δες τα στο παρακάτω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ