Follow us

Η Μάρω Κοντού υιοθέτησε το απρόσμενο χρώμα μαλλιών που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Το "αντιγηραντικό" χρώμα μαλλιών που ανανέωσε την εμφάνισή της.

Μάρω Κοντού NDP Photo Agency

Στο θέατρο συναντήθηκαν μετά από πολύ καιρό "ο κύριος και η κυρία Κοκοβίκου". Η Μάρω Κοντού έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην" στο Θέατρο Αργώ, προκειμένου να στηρίξει τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών.

She is an icon | Η Μάρω Κοντού υιοθέτησε το πιο τολμηρό "αντιγηραντικό" κούρεμα της σεζόν

H ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου φαίνεται πως θέλησε να ανανεώσει ριζικά την εμφάνισή της, αφήνοντας πίσω της το ανοιχτόχρωμο ξανθό χρώμα μαλλιών που διατηρούσε τον τελευταίο καιρό. Πιο συγκεκριμένα, έβαψε τα μαλλιά της σε ένα πολύ μοντέρνο ginger χρώμα, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά πως είναι style icon.

Πρόκειται για μια πολύ "έξυπνη" αλλαγή καθώς οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά εκτός από το ότι δημιουργούν το ωραιότερο beauty statement, "γλυκαίνουν" τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το φωτίζουν.

Η Ναταλία Τσαλίκη υιοθέτησε το κούρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες άνω των 60

Ανάμεσα σε θεατρικές κόκκινες, φυσικές ginger, πυρόξανθες, stawberry blonde και ginger brown κάθε γυναίκα μπορεί να βρει εκείνη που την κολακεύει περισσότερο και να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Μάρω Κοντού υιοθέτησε το απρόσμενο χρώμα μαλλιών που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο
Κοντου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ