Follow us

She is an icon | Η Μάρω Κοντού υιοθέτησε το πιο τολμηρό "αντιγηραντικό" κούρεμα της σεζόν

Η ηθοποιός είναι ένα διαχρονικό style icon και η νέα αλλαγή στα μαλλιά της το επιβεβαιώνει απόλυτα.

MissBloom TEAM
Μάρω Κοντού NDP Photo Agency

Δεν αποτελεί μυστικό πως φέτος τα κοντά κουρέματα έχουν την τιμητική τους, με κάποιες γυναίκες να το πηγαίνουν και ένα βήμα παραπέρα, επιλέγοντας την πιο τολμηρή και edgy εκδοχή τους. Μιλάμε, φυσικά, για το pixie cut, το κούρεμα που έγινε για πρώτη φορά δημοφιλές στα 50s και έκτοτε αναβιώνει συνεχώς στη μόδα, σε άλλες παραπλήσιες και "φρέσκες" μορφές, καθιστώντας το ένα από τα αγαπημένα hair looks των σύγχρονων γυναικών. Όταν, μάλιστα, το επιλέγει μία εμβληματική γυναίκα, όπως η Μάρω Κοντού, τότε ή αξία του εκτοξεύεται στα ύψη.

Μάρω Κοντού | Το άρωμα που αγάπησε όσο κανένα άλλο στη ζωή της

Πράγματι, η ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου θέλησε να ανανεώσει ριζικά την εμφάνισή της, υιοθετώντας ένα πολύ κομψό pixie cut- και, φυσικά, το αποτέλεσμα τη δικαίωσε πλήρως.

Τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της Μάρως Κοντού έκανε γνωστή μέσω του προφίλ του στο Instagram ο hair stylist, Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος πρόσφατα είχε επιμεληθεί και το pixie cut της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

Ευδοκία Ρουμελιώτη | Το νέο τολμηρό κούρεμά της "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Μάλιστα, ο γνωστός hair stylist συνόδευσε την ανάρτησή του με μία μακροσκελή και γλυκιά λεζάντα αναφερόμενος στη Μάρω Κοντού, λέγοντας, μεταξύ άλλων,: "Κάθισε στην καρέκλα μου με την αδαότητα ενός μικρού κοριτσιού και μου είπε συγκεκριμένα -χρυσό μου χρειάζομαι και είμαι έτοιμη για ένα #makeover -πάντα φλέρταρα με τα #pixiecut -κάνε μου ότι νομίζεις σου έχω εμπιστοσύνη."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ