Follow us

3 πράγματα που εύχομαι να ήξερα πριν κάνω lash lift

Όσα θα ήθελα να μου είχε πει κάποιος πριν κλείσω ραντεβού.

lash lift Splash News/Ideal Image

Αν θέλεις ένα πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό βλέμμα, αλλά το ντεμακιγιάζ της mascara σε κουράζει ή θέλεις να νιώθεις πιο όμορφη makeup free, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις lash lift. Εγώ το έκανα κι αυτά είναι τα τρία πράγματα που εύχομαι να μου είχε πει κάποιος πριν κλείσω ραντεβού:

Ας αρχίσουμε όμως από τα βασικά...

Τι είναι το lash lift;

Πρόκειται για μία αρκετά δημοφιλή τεχνική που υπόσχεται πιο σαγηνευτικό βλέμμα χωρίς mascara. Mε την τεχνική lash lift ανασηκώνεται μία μία βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη της. Εκτός από το ότι οι βλεφαρίδες ανορθώνονται, ενισχύεται επίσης η καμπυλότητά τους έτσι ώστε να δείχνουν πιο εντυπωσιακές και πυκνές. Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι πολύ πιο φυσικό από τα lash extensions.

10 κλασικά γυναικεία αρώματα που ξεχωρίζουν για τη μεγάλη τους διάρκεια

Lash lift | 3 πράγματα που εύχομαι να ήξερα πριν το τολμήσω

1. Χρειάζεται πολλή ώρα

Αν αποφάσισες να κάνεις lash lift, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη πως θα κάτσεις για πολλές ώρες στην καρέκλα της αισθητικού με τα μάτια σου κλειστά και δεν θα πούμε ψέματα, είναι λίγο βαρετά.

Αφού καθαριστεί η περιοχή, εφαρμόζεται μια ράβδος σιλικόνης στο δέρμα σύρριζα πάνω από τις βλεφαρίδες. Έπειτα, οι βλεφαρίδες ανασηκώνονται και κολλάνε πάνω σε αυτή τη ράβδο, πριν απλωθεί η ειδική lifting lotion. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 45-60 λεπτά, όποτε θα σε συμβουλεύαμε να έχεις κατεβάσει ένα podcast για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα.

2. Η τιμή του εξαρτάται πολλές φορές από την εξειδίκευση του expert

Η συμβουλή μας σε ό,τι έχει να κάνει με beauty υπηρεσίες; Όπου δεις προσφορές, τρέξε μακριά. 9 στις 10 φορές μια πολύ χαμηλή τιμή σε lash lift συνοδεύεται με έναν όχι καλά εκπαιδευμένο ή καταρτισμένο επαγγελματία, που δεν αποκλείεται να κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό στις βλεφαρίδες σου.

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να είσαι σίγουρη πως η δουλειά θα γίνει σωστά χωρίς να τραυματιστούν οι βλεφαρίδες σου, πήγαινε σε ένα καλό ινστιτούτο αισθητικής. Η τιμή του lash lift είναι συνήθως γύρω στα 40-50€.

3. Θέλει aftercare

Μετά το lash lift, οι βλεφαρίδες χρειάζονται έξτρα προσοχή: Απαγορεύεται η χρήση μάσκαρα και η επαφή με το νερό για 24 ώρες, ενώ για όσο καιρό διαρκέσει, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική κατά το ντεμακιγιάζ, έτσι ώστε να μη χαλάσει το αποτέλεσμα.

Το eyeliner που κάθε γυναίκα με καστανά μάτια πρέπει να έχει στη συλλογή της

The verdict:

Αν και η διαδικασία είναι λίγο... βαρετή, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, οπότε ναι, θα το ξαναέκανα! Η διαδικασία δεν πόνεσε καθόλου και το τελικό αποτέλεσμα (το οποίο διατηρείται αναλλοίωτο για για 4-6 εβδομάδες) πραγματικά σε ανταμείβει αφού το βλέμμα δείχνει φυσικά τονισμένο και σαγηνευτικό, ακόμα και τις no makeup days.

Δες το δικό μου αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ