Follow us

Το eyeliner που κάθε γυναίκα με καστανά μάτια πρέπει να έχει στη συλλογή της

Η Ευγενία Σαμαρά ορκίζεται σε αυτό, ενώ η Βάσω Λασκαράκη και η Δέσποινα Βανδή το έχουν τολμήσει αρκετές φορές.

Ευγενία Σαμαρά Instagram

Η τέχνη του μακιγιάζ δεν είναι παρά η δημιουργία ψευδαισθήσεων έτσι ώστε να αναδειχθούν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και να καμουφλαριστούν τα "ψεγάδια" του. Ακριβώς αυτή τη μαγική του ικανότητα θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αν έχει καστανά μάτια, εντάσσοντας στο νεσεσέρ σου ένα μπλε eyeliner.

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε την σκιά που χαρίζει "βάθος" στα καστανά μάτια

Αυτό κάνει και η Ευγενία Σαμαρά τελευταία, η οποία χαρίζει το απαραίτητο pop of colour στο μακιγιάζ της με cat eyes σε μπλε χρώμα. Με αυτήν την τόσο απλή κίνηση, ο makeup artist της, Θάνος Βογιατζής, όχι μόνο κάνει ένα statement με το μακιγιάζ της, αλλά παράλληλα φωτίζει το καφέ των ματιών της, τονίζοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το βλέμμα της.

Το ίδιο makeup trick έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν και πολλές ακόμα Ελληνίδες celebrities με καστανά μάτια, ανάμεσά τους η Βάσω Λασκαράκη και η Δέσποινα Βανδή. Εκείνες επέλεξαν να εντάξουν το μπλε στο μακιγιάζ τους σχεδιάζοντας μια γραμμή με ένα μπλε μολύβι σύριζα στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.

Η Άννα Βίσση έσπασε έναν από τους μεγαλύτερους κανόνες του μακιγιάζ μετά τα 50

Το eyeliner που κάθε γυναίκα με καστανά μάτια πρέπει να έχει στη συλλογή της

Αν τώρα το μπλε δεν ταιριάζει με το στιλ σου, μερικά ακόμα χρώματα που κάνουν τα καστανά μάτια να λάμπουν είναι το λιλά, το μοβ, το σμαραγδί, το τιρκουάζ, το θαλασσί και το μπρονζέ. Μπορείς να τα εντάξεις στο μακιγιάζ σου μέσω σκιών, eyeliners, αλλά και μολυβιών για να πετύχεις τα πιο κολακευτικά κι ενδιαφέροντα looks.

Χωρίς Φίλτρα | 7 Ελληνίδες celebrities που δείχνουν περήφανα τα "ψεγάδια" της επιδερμίδας τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ