Follow us

Merry Everything & Happy Always | To advent calendar που θα λατρέψει κάθε beauty lover

Οι επιθυμίες του κάθε λάτρη ομορφιάς θα εκπληρωθούν – εγγυημένα!

MissBloom TEAM
νυφικό μακιγιάζ iStock

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, δεν είναι ώρα μόνο για τον Άγιο Βασίλη, αλλά και για ένα νέο Advent calendar. Με τη συλλεκτική συλλογή essence Advent Calendar merry everything & happy always, η σεζόν των Χριστουγέννων θα σου μείνει σίγουρα αξέχαστη, με 24 εκπλήξεις σε εορταστικό look.

Merry Everything & Happy Always | To advent calendar που θα λατρέψει κάθε beauty lover


Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, σας έχουμε ένα μικρό teaser: πίσω από τα 24 πορτάκια θα βρείτε συλλεκτικά προϊόντα που δημιουργούν ολοκληρωμένες εμφανίσεις για το πρόσωπο, τα μάτια, τα νύχια και τα χείλη, καθώς και μερικά πρακτικά εργαλεία ομορφιάς. Για παράδειγμα, το μίνι γυαλιστερό βερνίκι νυχιών, που εγγυάται ότι ταιριάζει με κάθε χριστουγεννιάτικο ντύσιμο. Για το τέλειο εορταστικό μακιγιάζ χειλιών, δοκιμάστε ένα shimmer lipgloss που προσφέρει περιποίηση ή ένα ημι-ματ κραγιόν σε μια κομψή απόχρωση μούρου. Για στιγμές φροντίδας κατά την περίοδο των γιορτών, δοκιμάστε την ολογραφική μάσκα προσώπου και ένα αστραφτερό ροζ τσιμπιδάκι φρυδιών.

Και αυτό το must-have εγγυάται αστραφτερές στιγμές: οι πέρλες για το πρόσωπο και τα νύχια τονίζουν άψογα τα νύχια και το πρόσωπο. Αν οι μέρες πριν από τα Χριστούγεννα είναι κάπως αγχωτικές, η face perfecting powder θα εξασφαλίσει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Με αυτά τα 24 it-pieces, τα Χριστούγεννα θα γίνουν η αγαπημένη περίοδος του χρόνου.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ