Follow us

5 κρέμες με υαλουρονικό οξύ από κορεάτικα beauty brands που θέλουμε να αποκτήσουμε asap

Το "K-beauty trend" έχει κάνει θραύση στα social media.

skin iStock

Αν ένα πράγμα ξεχωρίζει (και χαρακτηρίζει απόλυτα) όλες τις γυναίκες από την Ασία, αυτό είναι ξεκάθαρα η αψεγάδιαστη, σαν γυαλί επιδερμίδα τους. Εντάξει, προφανώς διακρίνονται και για άλλες χάρες τους, το glass-like skin τους ωστόσο είναι το αξιοζήλευτο χαρακτηριστικό που όλες οι γυναίκες παγκοσμίως προσπαθούν να αντιγράψουν.

Ποιο είναι το μυστικό τους; Αρχικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι το DNA των λαών της Ασίας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, αφού η όμορφη επιδερμίδα αφορά όλο τον πληθυσμό, ανεξαρτήτως φύλου. Γεγονός που μας κάνει να συμπεράνουμε ότι δεν είναι (μόνο) αποτέλεσμα σωστού skincare, δεδομένου ότι - μάλλον - οι άντρες δεν είναι τόσο μυημένοι στην περιποίηση του προσώπου, όπως οι γυναίκες. Από την άλλη, το skincare παίζει εξίσου τον ρόλο του αφού όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται τη σωστή κρέμα - ορό ώστε να διατηρήσουν την υγιή όψη στο δέρμα τους, όσο υγιές και λαμπερό κι αν δείχνει το πρόσωπό τους.

Glass skin trend | Η νέα beauty τάση από την Κορέα είναι αυτό που θέλουμε

Το K-Beauty trend, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ένα τεράστιο hype στον χώρο της ομορφιάς παγκοσμίως, εξακολουθεί να γοητεύει χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που "ορκίζονται" στη δύναμη και στην αποτελεσματικότητα των skincare προϊόντων από την Κορέα. Και πράγματι, αν δοκιμάσεις έστω ένα στη ζωή σου, δεν θα θες να το αλλάξεις με τίποτα. Οι βελούδινες υφές, τα άμεσα αποτελέσματα και οι χαριτωμένες, όλο χρώμα συσκευασίες τους μας κάνουν να καταλαβαίνουμε τον λόγο για τον οποίο τα K-beauty προϊόντα έχουν τόσο πιστές fans.

Εμείς πάντως δοκιμάσαμε μερικές κρέμες με υαλουρονικό οξύ από κορεάτικα brands και εγγυώμαστε για την αποτελεσματικότητά τους. Αν αναζητάς κρέμες με υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και λάμψη, τότε αυτά τα διαμαντάκια από την Κορέα πρέπει να μπουν στη wishlist σου.

Δες κι εδώ 5 best value for money ορούς με υαλουρονικό οξύ για απόλυτα νεανική επιδερμίδα

Οι κρέμες με υαλουρονικό οξύ που θέλουμε να αγοράσουμε asap:

True Water Deep Cream, Thank You Farmer

True Water Deep Cream, Thank You Farmer

Κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με υφή μελιού που καταπραΰνει και προστατεύει το ξηρό και κουρασμένο δέρμα.  Με κύρια συστατικά του το Υαλουρονικό Οξύ και την Ινοσιτόλη, δημιουργεί ένα εξαιρετικά ενυδατικό προστατευτικό φιλμ ενώ είναι ιδανική για τις εποχές με περισσότερο κρύο που προκαλεί απολέπιση στο δέρμα.

Vital Hydra Solution Biome Water Cream, Dr.Jart+

Vital Hydra Solution Biome Water Cream, Dr.Jart+

Ενυδατική κρέμα τζελ εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, που αναζωογονεί, ενυδατώνει άμεσα το δέρμα και βοηθά στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος για λαμπερό δέρμα. Διεγείρει φυσικά καλά βακτήρια στο δέρμα χάρη στο νέο αποκλειστικό προβιοτικό σύμπλεγμα Jartbiome™, το νέο συστατικό με την υπογραφή της μάρκας.

Green Tea Seed Hyaluronic Acid Cream, innisfree

Green Tea Seed Hyaluronic Acid Cream, innisfree

Απαλή κρέμα με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και υαλουρονικό οξύ που συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας, στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας της και στην αποκατάσταση των βλαβών που προκαλούνται από τη διαδερμική απώλεια νερού.

Water Bank Blue Hyaluronic Cream Moisturizer, Laneige

Water Bank Blue Hyaluronic Cream Moisturizer, Laneige

Η Water Bank Moisture Cream έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει ακόμη και τις πιο ξηρές επιδερμίδες με τα επώνυμα συμπλέγματα της επιστήμης του νερού της LANEIGE. Οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που μεγιστοποιούν την υγρασία ενισχύουν, προστατεύουν και ενυδατώνουν το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό.

Power Aqua Cream, Medi-peel

Power Aqua Cream, Medi-peel

Αυτή η κρέμα περιέχει 57 κάψουλες, μια για κάθε μέρα, με 8 τύπους υαλουρονικού οξέως που γεμίζουν με υγρασία την επιδερμίδα, ενισχύουν το επίπεδο ενυδάτωσης και αποτρέπουν την διαδερμική απώλεια της. Προσφέρει ζωντάνια και ελαστικότητα χάρη στα premium συστατικά της όπως σούπερ βιταμίνη Ε, ασταξανθίνη και πεπτίδιο.
Επιπλέον τα εκχυλίσματα από 3 είδη μπλε λουλουδιών ηρεμούν το δέρμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ