Follow us

10 προϊόντα που θα έβαζε στο Black Friday καλάθι της μια beauty editor

Τα must-haves που χρειάζεται κάθε beauty addict στο νεσεσέρ της.

skin iStock

Έφτασε μια από τις πιο αγαπημένες μας περιόδους της χρονιάς, η Black Friday, που μπορεί να παρομοιαστεί ακόμα και με την περίοδο των Χριστουγέννων. Προάγγελος των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν, το δεύτερο 15μερο του Νοεμβρίου είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις τα ψώνια σου, είτε μιλάμε για δώρα είτε απλά για αγορές που ήθελες εδώ και καιρό να κάνεις αλλά καθυστερούσες για τους δικούς σου λόγους.

Οποιοδήποτε καλλυντικό έχεις βάλει στο μάτι, ήρθε η στιγμή να το αποκτήσεις, αφού θα έχει φανταστική τιμή - και σίγουρα σε συμφέρει. Εμείς πάντως κάναμε την έρευνά μας και, ως γνήσεις beauty junkies, ανακαλύψαμε τις πιο value for money αγορές που μπορείς να κάνεις τη φετινή Black Friday. Αρχικά, το αγαπημένο μας brand με τα πιο φυσικά και μυρωδάτα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σώματος και προσώπου έχει εκπτώσεις - κάτι που μας συνεπήρε αμέσως. Στη Fresh Line βρήκαμε οτιδήποτε αναζητούσαμε σε haircare, bodycare αλλά και skincare, και δεδομένου ότι ήμασταν ήδη fans του brand, ενθουσιαστήκαμε ακόμα παραπάνω όταν διαπιστώσαμε τις φανταστικές τιμές των προϊόντων.

Στη Fresh Line θα βρεις κλασικά και αγαπημένα προϊόντα όπως μάσκες και κρέμες μαλλιών, γαλακτώματα σώματος και body mists αλλά και νέα λανσαρίσματα (όπως για παράδειγμα την κρέμα σύσφιξης και ανόρθωσης ματιών Elixir Orchidea) σε χαμηλές τιμές. Οι ευρηματικές ονομασίες τους, τα αγνά συστατικά, οι ευωδιαστές συνθέσεις τους αλλά και το χαρακτηριστικό packaging όλων των προϊόντων θα σε κάνουν να μην ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Φυσικά, αποτελούν τέλειες επιλογές και για δώρα στη μαμά / αδερφή / κολλητή σου.

Εμείς, με πολύ μεγάλη δυσκολία είναι η αλήθεια, καταλήξαμε στα 10 must-haves που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου - και σίγουρα δεν λείπουν από το νεσεσέρ καμίας beauty addict. Περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το must-try σαμπουάν για επανόρθωση σε στέρεη μορφή με άρωμα τριαντάφυλλου, τη θρεπτική αντιρυτιδική μάσκα ύπνου με ρετινόλη αλλά και το φοβερό απολεπιστικό σώματος με ιριδίζοντες κόκκους που κάνει την επιδερμίδα να λάμπει στην κυριολεξία.

Θα τα βρεις διαθέσιμα στα καταστήματα Fresh Line, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, συνεργαζόμενα φαρμακεία και στο Freshline.gr.

Δες πιο αναλυτικά παρακάτω τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε:

Ήρα Αντιρυτιδική Μάσκα Ύπνου

Ήρα Αντιρυτιδική Μάσκα Ύπνου

Θρεπτική μάσκα ρετινόλης που λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας για να αποκαλύψει μια λεία, αναζωογονημένη και λαμπερή επιδερμίδα το πρωί. Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, μειώνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και υφή, για μια εντυπωσιακά πιο λεία εμφάνιση. Ενισχύεται με ρετινόλη υψηλής απόδοσης ενθυλακωμένη σε ένα επαναστατικό φυσικό σύστημα μεταφοράς, που εξασφαλίζει βαθιά διείσδυση και σταδιακή απελευθέρωση.

Ήρα Εντατικός Ορός Lift Προσώπου

Ήρα Εντατικός Ορός Lift Προσώπου

Ορός υψηλής απόδοσης για ορατά αντιγηραντικά αποτελέσματα, που λειαίνει άμεσα τις ρυτίδες και γραμμές έκφρασης, Το δέρμα δείχνει εντυπωσιακά πιο σφριγηλό λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή. Εμπνευσμένο από την τεχνολογία secondskin, εμπλουτίζεται με το καινοτόμο δραστικό από κόκκινο φύκι & εκχύλισμα Περουβιανής χαρουπιάς, που σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος ένα φυσικό, προστατευτικό φιλμ για άμεση λείανση και αποτέλεσμα lifting. 

Elixir Orchidea Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας για Πρόσωπο & Λαιμό

Elixir Orchidea Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας για Πρόσωπο & Λαιμό

Νέα premium κρέμα νύχτας για πρόσωπο και λαιμό, εμπλουτισμένη με 10 κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά που προωθεί την ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εμπλουτίζεται με πρωτοποριακό μικροεκχύλισμα ελβετικού παγόβουνου, που ενεργοποιεί το δέρμα που στερείται ύπνου, μειώνοντας σημαντικά το βάθος των ρυτίδων & αυξάνοντας την λάμψη σε μόλις 14 ημέρες. Η φυτική ρετινόλη διεγείρει την κυτταρική ανανέωση μειώνοντας την υπερμελάχρωση και τις ρυτίδες. Το 3D υαλουρονικό οξύ αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος και λειαίνει τις λεπτές γραμμές.

Elixir Orchidea Κρέμα Εντατικής Σύσφιξης & Ανόρθωσης Ματιών

Elixir Orchidea Κρέμα Εντατικής Σύσφιξης & Ανόρθωσης Ματιών

Εντατική θεραπεία ματιών υψηλής απόδοσης που στοχεύει στη μείωση ρυτίδων & μαύρων κύκλων, καθώς και την ανόρθωση των βλεφάρων. Η μεταξένια, ενυδατική φόρμουλα αναζωογονεί & λειαίνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, αποκαθιστά τη σφριγηλότητα για πιο φωτεινή και νεανική όψη. Τα καινοτόμα βλαστοκύτταρα ορχιδέας ανορθώνουν το άνω βλέφαρο, η περιοχή των ματιών αναζωογονείται και αποκτά ελαστικότητα και το βλέμμα «ανοίγει» για μια πιο ξεκούραστη όψη.

Ορφέας & Ευρυδίκη Γαλάκτωμα Σώματος για Χαλάρωση & Ηρεμία

Ορφέας & Ευρυδίκη Γαλάκτωμα Σώματος για Χαλάρωση & Ηρεμία

Λεπτής υφής γαλάκτωμα σώματος 95,8% φυσικό, με χαλαρωτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Εμπεριέχει ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο και λάδι αβοκάντο, που θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα προστατεύοντας από εξωτερικούς παράγοντες.

Ορφέας & Ευρυδίκη Body Splash για Χαλάρωση & Ηρεμία

Ορφέας & Ευρυδίκη Body Splash για Χαλάρωση & Ηρεμία

Aναζωογονητικό splash σώματος 94,9% φυσικό, με ζεστό, γλυκό άρωμα βανίλιας που συνδυάζεται με τις πικάντικες νότες από τα αιθέρια έλαια της κανέλας και του γλυκάνισου έχοντας ως αποτέλεσμα θετική, χαλαρωτική επίδραση στο σώμα και στο πνεύμα. Eμπλουτισμένο με καταπραϋντικά και χαλαρωτικά βοτανικά εκχυλίσματα, αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και υπέροχα αρωματισμένη.

Ερατώ Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Ερατώ Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Serum χωρίς ξέβγαλμα πολλαπλής χρήσης με άμεση ενυδατική και μαλακτική δράση, ιδανικό για την ψαλίδα και το φριζάρισμα. Εμπλουτισμένο με ελληνικό, βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου & βιταμίνη B5 που αποκαθιστούν, ενυδατώνουν και αναδομούν τα κατεστραμμένα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα. Τα εκχυλίσματα από χαμομήλι και καλέντουλα αποκαθιστούν τους κατεστραμμένους θύλακες ενώ το εκχύλισμα από σαμπούκο καταπραΰνει και μαλακώνει τις άκρες των μαλλιών. Η συνταγή ενισχύεται με εκχύλισμα ηλίανθου που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη προστασία από τις ακτίνες  UVA & UVB  και διατηρεί το χρώμα των μαλλιών.

Ερατώ Στερεό Σαμπουάν Επανόρθωσης

Ερατώ Στερεό Σαμπουάν Επανόρθωσης

100% χειροποίητο στερεό σαμπουάν, που διαρκεί όσο 2 μπουκάλια υγρού σαμπουάν. Νιφάδες φυτικού σαπουνιού αναμειγνύονται στο χέρι με ευεργετικά βότανα που απελευθερώνουν όλες τις πολύτιμες ιδιότητές τους κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, αφήνοντας τα μαλλιά υγιή και λαμπερά. Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες αφαιρούν τους ρύπους χωρίς να αφυδατώνουν τα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με ελληνικό, βιολογικό ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου παρέχουν βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών.

Ερατώ Μάσκα Επανόρθωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Ερατώ Μάσκα Επανόρθωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Εντατική θεραπεία μαλλιών με εξαιρετικές επανορθωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Βασισμένη σε αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο και σανδαλόξυλο που αναδομούν τα κατεστραμμένα μαλλιά ενώ το αιθέριο έλαιο φασκόμηλου προάγει την ανάπτυξη της τρίχας.
Εμπλουτισμένη με ελληνικό, βιολογικό ελαιόλαδο & βούτυρο καριτέ που θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος καθώς και φυσικά κεραμίδια που αναπληρώνουν τη χαμένη υγρασία.

Κασσάνδρα Απολεπιστικό σώματος με ζάχαρη

Κασσάνδρα Απολεπιστικό σώματος με ζάχαρη

Ένα πολυτελές απολεπιστικό σώματος με χρυσή λάμψη βασισμένο στην καστανή ζάχαρη και σε πλούσια ενυδατικά έλαια, που αφήνει ένα μακράς διάρκειας γλυκό και βαλσαμικό άρωμα στην επιδερμίδα. Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα ενώ θρεπτικά φυτικά έλαια χαρίζουν μία υγιή λάμψη στο δέρμα. Το εκχύλισμα μελιού προσφέρει αναζωογονητικές ιδιότητες και επιταχύνει την αναγέννηση του δερματικού ιστού, ενώ το έλαιο ροδάκινου παρέχει αντιοξειδωτική και μαλακτική δράση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ