Follow us

Υβόννη Μπόσνιακ | Η τάση ομορφιάς στην οποία -παραδόξως- υπέκυψε

Για μία ακόμα φορά απέδειξε πόσο καλά ενημερωμένη είναι σχετικά με όλα τα beauty trends.

Υβόννη Μπόσνιακ Instagram

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities στις οποίες πάντα στρεφόμαστε για beauty inspiration. Είναι effortlessly chic, καλά ενημερωμένη για όλα τις νέες τάσεις και είχε την απόλυτη clean girl αισθητική ήδη πριν γίνει trend στο TikTok.

Το μανικιούρ που υιοθετούν ξανά και ξανά οι πιο κομψές γυναίκες τώρα

Αν κι έχει μια μίνιμαλ προσέγγιση σε ό,τι αφορά τόσο τα outfits, όσο και τη beauty ρουτίνα της, υπέκυψε σε μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, που αν και εξαιρετικά κομψή, δεν συμβαδίζει με το στιλ της.

Σε πρόσφατη βραδινή έξοδό της με το σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο, την είδαμε να έχει παρεκκλίνει από το go-to nude μανικιούρ της, υιοθετώντας ένα πιο σκουρόχρωμο mani στο it χρώμα της σεζόν. Ο λόγος φυσικά για το βαθύ κόκκινο του κρασιού, που τόσο οι σχεδιαστές, όσο και οι πιο διάσημες fashionistas έχουν ανακηρύξει "το χρώμα του χειμώνα".

Ελεονώρα Μελέτη | Το άρωμα που φοράει εδώ και χρόνια είναι γλυκό κι άκρως αισθησιακό

Πρόκειται για ένα πολύ κομψό χρώμα, το οποίο ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά νύχια, ενώ κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει πιο "ακριβή". Η δική μας συμβουλή; Για ένα ακόμα πιο lux αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με ένα ultra glossy top coat.

Δες τις φωτογραφίες:

Υβόννη Μπόσνιακ | Η τάση ομορφιάς στην οποία -παραδόξως- υπέκυψε

Υβόννη Μπόσνιακ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ