Follow us

Upper East Side Blonde | Το νέο it χρώμα μαλλιών της σεζόν εμπνέεται από το Gossip Girl

Η πολυτελής απόχρωση που θα βλέπεις παντού φέτος το χειμώνα.

χρώμα μαλλιών Splash News/Ideal Image

Λόγω της πρόσφατης αναζωπυρωμένης εμμονής όλων μας με το Gossip Girl, ολοένα και περισσότερες τάσεις ομορφιάς των '00s επανέρχονται στο προσκήνιο, θυμίζοντάς μας όλους τους λόγους που θέλαμε να μοιάσουμε τότε στην Blair και την Serena. Το λεγόμενο Upper East Side Blonde είναι μία από αυτές, που μέσα στις τελευταίες εβδομάδες έχει "σκαρφαλώσει" στην κορυφή των mood boards των it girls.

Ο Νο.1 μύθος για την ψαλίδα που οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν

Τι είναι το Upper East Side Blonde;

Η εν λόγω ξανθιά απόχρωση μαλλιών είναι εμπνευσμένη από το look των socialites τις αρχές του 2000 και πιο συγκεκριμένα την Serena van der Woodsen, aka την Blake Lively την εποχή του Gossip Girl. Πρόκειται για ένα "βρώμικο" ξανθό με ζεστό υπότονο και αρκετά έντονες σκούρες ρίζες, που δείχνει ανεπιτήδευτα κομψό και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά low maintenace.

Το μυστικό για να πετύχεις το εν λόγω look είναι το σωστό ντεγκραντάρισμα από τις σκούρες ρίζες στα πιο ανοιχτόχρωμα μήκη. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να "μπλέξει" ζεστούς τόνους του ξανθού, που αποπνέουν πολυτέλεια -σκέψου ένα χρυσό ξανθό ή ένα μελί- και να αποφύγει τους πιο ψυχρούς τόνους -πχ πλατινέ και ash blonde.

Η σωστή φροντίδα

Μπορεί να πρόκειται για ένα low maintenance χρώμα μαλλιών, δηλαδή να μην απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch ups λόγω του rooted look του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτεί φροντίδα στο σπίτι.

Για να διατηρηθεί το χρώμα λαμπερό, εμπλούτισε την hair care ρουτίνα σου με μοβ σαμπουάν και conditioner που θα εξουδετερώσουν τους κίτρινους τόνους και φυσικά μην ξεχνάς τη θρέψη των μαλλιών σου με ενυδατικές μάσκες κι έλαια.

8 προϊόντα που "σώζουν" ακόμα και τα πιο κατεστραμμένα μαλλιά

Inspo Time

Ακολουθούν μερικά από τα ωραιότερα παραδείγματα Upper East Side Blonde χρώματος μαλλιών για να δείξεις στον κομμωτή σου και να του εξηγήσεις ακριβώς ποιο αποτέλεσμα θέλεις να πετύχεις:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ