Follow us

Η Δανάη Μπάρκα με το κολακευτικό χρώμα κραγιόν που θα φορέσουμε όλες φέτος τον χειμώνα

Και είναι η καλύτερη επιλογή για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό από το κόκκινο κραγιόν, σε όλες τις αποχρώσεις του - και η Δανάη Μπάρκα έλαμψε με αυτό σε πρόσφατη έξοδό της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε έναν από τους πιο κολακευτικούς τόνους του, που ισορροπεί μεταξύ σκούρου κόκκινου και μπορντό.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Δανάη Μπάρκα | Το νέο, μοντέρνο κούρεμά της ανήκει στις top τάσεις του χειμώνα

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη τόσο με τον χειμώνα όσο και με τη γιορτινή περίοδο που πλησιάζει, αφού αναμφισβήτητα αποτελεί τη Νο. 1 επιλογή των περισσότερων γυναικών για το festive μακιγιάζ τους. Το σκούρο κόκκινο ή το μπορντό είναι οι all time classic αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, είτε είσαι μελαχρινή είτε ξανθιά. Σίγουρα υπάρχει ο σωστός τόνος που κολακεύει απόλυτα τα δικά σου χρώματα - plus, κάνει τόση αντίθεση με το λευκό των δοντιών σου, που τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο λευκά και το χαμόγελό σου πιο εκθαμβωτικό.

Δανάη Μπάρκα | Φόρεσε το χρώμα σκιάς που κάνει κυριολεκτικά τα καστανά μάτια να λάμπουν

Η Δανάη Μπάρκα συνδύασε το μπορντό κραγιόν της με "ήσυχο" μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο: μια ομοιόμορφη βάση στην επιδερμίδα, λίγο ρουζ και μια λεπτή γραμμή eye liner ήταν αρκετά για να αναδειχθούν τα κόκκινα χείλη της.

Δες το αποτέλεσμα:

Η Δανάη Μπάρκα με το κολακευτικό χρώμα κραγιόν που θα φορέσουμε όλες φέτος τον χειμώνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ