Follow us

Retro Beauty Secrets | Όλα τα οφέλη της all-purpose κρέμας που λατρεύουν οι γυναίκες εδώ και δεκαετίες

Οι beauty editors του Miss Bloom σού προτείνουν όλες τις χρήσεις της signature κρέμας Nivea για να λάμψεις φέτος στις γιορτές.

MissBloom TEAM
nivea

Αν υπάρχει ένα ενυδατικό προϊόν που σίγουρα γνωρίζουμε όλες μας, αυτή είναι η εμβληματική κρέμα της NIVEA, η κρέμα πολλαπλών χρήσεων στο κλασικό μπλε βαζάκι, που βρίσκεται δίπλα μας για πάνω από 100 χρόνια. Η διαχρονική αυτή κρέμα συνεχίζει να αποτελεί το Νο. 1 skincare προϊόν για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον πλανήτη, μιας και έχει πολλές εφαρμογές αποτελώντας την ιδανική επιλογή ενυδάτωσης για όλη την οικογένεια.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που είναι το all time classic favorite και των beauty addicts, οι οποίες την προτείνουν συνεχώς για την ενυδάτωση και βαθιά θρέψη της επιδερμίδας. Ως κρέμα χεριών, κρέμα σώματος, ακόμα και ως ενυδατική προσώπου ή και ως προϊόν που μπορεί να αντικαταστήσει το highlighter στο μακιγιάζ για λάμψεις στο πρόσωπο, δεν υπάρχει κάτι που η All-Purpose-Cream της NIVEA δεν μπορεί να καλύψει.

Retro Beauty Secrets | Όλα τα οφέλη της all-purpose κρέμας που λατρεύουν οι γυναίκες εδώ και δεκαετίες

Αναλυτικότερα, οι beauty editors του Miss Bloom τη δοκιμάσαμε και έχουμε να σου προτείνουμε τις παρακάτω εφαρμογές της:

- Ως ενυδατική κρέμα για πλήρη θρέψη σε όλο το σώμα (χέρια, πόδια, ντεκολτέ), όπου νιώθεις ότι χρειάζεσαι έξτρα ενυδάτωση, ιδίως τώρα που οι θερμοκρασίες πέφτουν.

nivea

- Ως κρέμα χεριών στα άκρα (πέλματα, παλάμες, επωνύχια) αλλά και σε σημεία που παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα και σκασίματα (αγκώνες, γόνατα, φτέρνες).

nivea

Tip: Είναι η καλύτερη κρέμα που μπορείς να βάλεις στα επωνύχια και στα πετσάκια ώστε να αποφύγεις παρωνυχίδες και άλλα σκασίματα που χαλάνε την όψη του μανικιούρ σου. Κι αυτό γιατί η πλούσια σύνθεση της κρέμας μαλακώνει και θρέφει την περιοχή, αποτρέποντας τις επιπτώσεις της ξηροδερμίας στα άκρα σου.

- Ως ενυδατική στο πρόσωπο, αν έχεις υπερβολικά ξηρή επιδερμίδα ή στις περιόδους έντονου κρύου. Δεν είναι τυχαίο που πολλές κοπέλες από βόρειες χώρες τη φορούν κάθε πρωί πριν βγουν από το σπίτι, υποστηρίζοντας ότι βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας αλλά και χαρίζει προστασία στην εξωτερική στιβάδα του δέρματος. Αυτό που κάνει λίγο πολύ και μια cold cream.

nivea

Οι εορταστικές συσκευασίες της NIVEA all-purpose Creme

Φέτος, η λατρεμένη αυτή κρέμα πολλαπλών χρήσεων της NIVEA μάς βάζει σε σούπερ εορταστικό mood, αφού κυκλοφορεί σε 5 μοναδικά σχέδια με απεικονίσεις από το γιορτινό δείπνο, την ανταλλαγή δώρων και άλλα Χριστουγεννιάτικα έθιμα, στιγμές που δεν θα είχαν την ίδια αξία χωρίς την συντροφιά των αγαπημένων μας. Έτσι, η NIVEA, με την Winter Limited Edition All-Purpose Creme, μας καλεί να δείξουμε την αγάπη και την φροντίδα μας, δίνοντας ένα ξεχωριστό δώρο σε όλους αυτούς που κάνουν τις στιγμές μας πολύτιμες.

nivea

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς
Βίντεο: Creative Media Box

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ