Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Το ματ, κόκκινο κραγιόν της είναι η επιτομή της τελειότητας

Plus, μερικά tips για να το εφαρμόσεις σωστά.

Κλέλια Ανδριολάτου NDP

Το κόκκινο κραγιόν δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι εκείνο το προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας, μιας και όχι μόνο κολακεύει αλλά και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Παράλληλα, εκπέμπει θηλυκότητα ενώ είναι η ιδανική επιλογή για τα γιορτινά makeup looks που όλες θα θέλουμε να κάνουμε φέτος.

Το πλεονέκτημα του κόκκινου κραγιόν (αλλά και των σκούρων κραγιόν γενικότερα) είναι ότι, παρότι μπορεί να φαίνεται πιο επίσημο ή "δύσκολο", μπορεί άνετα να φορεθεί ακόμα και μόνο του, αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο απλό outfit. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας make up artist για να το φορέσεις σωστά ούτε να κάνεις κάτι μεγαλειώδες στο υπόλοιπο πρόσωπο. Η Κλέλια Ανδριολάτου εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα πάρτι και φόρεσε την πιο ωραία απόχρωση κόκκινου κραγιόν του φετινού χειμώνα. Η ματ υφή του αλλά και το καλοσχεδιασμένο περίγραμμα έδωσαν στο αποτέλεσμα μια πολυτέλεια που μας άρεσε πολύ.

Αν θες να το αντιγράψεις κι εσύ φέτος στις γιορτές, θα χρειαστεί να προσέξεις μερικά πράγματα για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα, όπως της Κλέλιας Ανδριολάτου.

Κλέλια Ανδριολάτου | Το ματ, κόκκινο κραγιόν της είναι η επιτομή της τελειότητας
Κλέλια

3 pro tips που θα χαρίσουν στο κραγιόν σου μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα

Τα hot tips του κόκκινου κραγιόν:

#1. Το primer είναι το απαραίτητο βήμα πριν το μακιγιάζ, όχι μόνο σε πρόσωπο και μάτια αλλά και στα χείλη. Χρησιμοποίησε μια ειδική priming βάση χειλιών (θα τη βρεις σε διάφανο ή λευκό balm) και άπλωσέ τη πριν την εφαρμογή του κραγιόν. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια διάφανη πούδρα σεταρίσματος, που θα απλώσεις με ένα μεγάλο πινέλο στα χείλη. Αυτή η κίνηση θα αποτρέψει το χρώμα του κραγιόν να ξεφύγει από τα όρια των χειλιών, και να δημιουργήσει το αντιαισθητικό bleeding εφέ.

#2. Για τον ίδιο λόγο δεν πρέπει να ξεχνάς ούτε το περίγραμμα, με ένα μολύβι στην ίδια ή κοντινή απόχρωση με αυτή του κραγιόν που πρόκειται να εφαρμόσεις στη συνέχεια.

#3. Το ματ κραγιόν θα σου εγγυηθεί μεγαλύτερη διάρκεια και πιο σταθερό χρώμα στα χείλη, ωστόσο δεν θα έχεις καθόλου λάμψη στο αποτέλεσμα. Αν θέλεις και λάμψη, μπορείς να ακολουθήσεις το εξής: να περάσεις λίγο διάφανο γκλος ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου πάνω από το κραγιόν. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις εξαρχής ένα πιο ενυδατικό και όχι ματ κραγιόν, που θα έχει όλα τα παραπάνω οφέλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ