Follow us

Πώς θα κάνεις το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με λίγες μόνο κινήσεις

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μάς δείχνει όλα τα βήματα που ακολουθεί για να μετατρέψει το καθημερινό μακιγιάζ σε σούπερ γιορτινό.

MissBloom TEAM
kiko

Οι γιορτές πλησιάζουν και στοιχηματίζουμε ότι ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τα festive looks που θα δημιουργήσεις στις βραδινές εξόδους ή το ρεβεγιόν. Πέρα από το party outfit που θα σε βάλει στο κατάλληλο mood όμως, το μακιγιάζ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να αναδείξεις οτιδήποτε επιλέξεις να φορέσεις.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ένα από τα πιο λαμπερά και φρέσκα κορίτσια της ελληνικής σόουμπιζ, μάς δείχνει όλα τα steps που ακολουθεί για το πιο λαμπερό και xmassy makeup look. Συγκεκριμένα, προτείνει εκείνες τις (λίγες) κινήσεις που θα μετατρέψουν ένα απλό, καθημερινό μακιγιάζ σε απόλυτα γιορτινό και party-ready.

Σύμμαχός της σε αυτό είναι η KIKO MILANO και η ολοκαίνουρια, limited edition σειρά καλλυντικών, Holiday Première, μια συλλογή εμπνευσμένη από την ομορφιά και το πάθος του ιταλικού θεάτρου. Με ένα all-star cast πολυτελών προϊόντων, η Holiday Première συνδυάζει πλούσια χρώματα, αισθησιακές υφές και φόρμουλες υψηλής απόδοσης.

Πώς θα κάνεις το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με λίγες μόνο κινήσεις

Τι χρειάζεται όμως ένα makeup look για να δείξει λαμπερό και glamorous, σε σχέση με ένα πιο καθημερινό μακιγιάζ; Όλα βρίσκονται στις μικρές λεπτομέρειες, δηλαδή σε μια glowy βάση, ένα έντονο χρώμα κραγιόν αλλά και ένα sparkly eye makeup look. Με λίγα λόγια, οι λάμψεις με τη βοήθεια του highligter ή των glittery σκιών θα κάνουν τη διαφορά στο πρόσωπό σου.

kiko
kiko

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου χρησιμοποιεί το Pearly Duo Highlighter για να προσθέσει λάμψεις στα ζυγωματικά, αφού έχει δημιουργήσει μια ομοιόμορφη βάση με το 24H Lasting foundation και τη Setting Face Powder μακράς διάρκειας.

kiko

Στη συνέχεια, δίνει έμφαση στα μάτια χάρη στη Dreamy Eyeshadow Palette που σε συνδυασμό με το Lasting Duo Eyepencil και τη Volume & Curl Mascara, χαρίζουν έντονα σαγηνευτικό βλέμμα.

Κανένα makeup look όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένο χωρίς έντονο χρώμα στα χείλη. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου δίνει την τελική πινελιά με το Sparkling Lipstick, ένα τολμηρό μεταλλικό κραγιόν με αστραφτερά σωματίδια ενσωματωμένα στη σύνθεση και ένα απαλό άρωμα gingerbread που θυμίζει Χριστούγεννα όσο κανένα άλλο προϊόν. Το καφέ-nude χρώμα που επιλέγει αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της.

kiko

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς
Βίντεο: Creative Media Box

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ